Aplicaţia Telegram trece la nivelul următor. Noua funcţie o diferenţiază radical de WhatsApp

  • Aplicaţiile de mesagerie se întrec în funcţii pentru a atrage noi utilizatori.
  • Telegram, competitoarea WhatsApp, va lansa funcţia de apel video de grup în luna mai.
  • Noua funţie, de tip Zoom, va permite partajarea ecranului şi va fi adaptată şi pentru desktop sau tabletă.
3278 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia Telegram trece la nivelul următor. Noua funcţie o diferenţiază radical de WhatsApp

Telegram, la nivelul următor

Telegram, aplicaţia de mesagerie care intră în competiţie cu WhatsApp, vrea să adauge încă un punct pe lista de avantaje. Nu se mulţumeşte doar cu opţiunile avansate de confidenţialitate prin care s-a evidenţiat până acum, ci se adaptează condiţiilor de telemuncă şi educaţie online, pe „felia” unde s-a nişat, de exemplu, aplicaţia Zoom.
 
Astfel, compania a anunţat printr-un comunicat citat de indiatoday.in o nouă funcţie a aplicaţiei Telegram, disponibilă începând de luna viitoare. După lansarea din mai, utilizatorii vor putea participa la apeluri video de grup.
 
„Partajarea ecranului, criptare, anularea zgomotului, suport pentru desktop şi tabletă - tot ce vă puteţi aştepta de la un instrument modern de videoconferinţă, dar cu interfaţa de utilizare Telegram", transmite Pavel Durov, CEO-ul Telegram. 
 
De asemenea, Telegram le va permite administratorilor de grupuri şi canale să programeze un apel vocal pentru o anumită dată şi oră. 
 
Există şi aplicaţiile separate Telegram WebK şi Telegram WebZ, unde oamenii pot folosi, între altele, şi stickere animate, ecranul întunecat sau foldere de chat. Cu noile versiuni web, utilizatorii pot obţine acces instantaneu la conversaţiile personale de pe desktop sau mobil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici