Tu când ai experimentat ultima dată ceva WOW? Televizoarele Samsung NEO QLED şi Samsung OLED sunt aici să te surprindă (P)

Designul elegant şi sofisticat, imaginea dusă la nivel de artă, sunetul cinematografic şi conectivitatea impecabilă sunt doar câteva dintre elementele care formează ceea ce Samsung descrie drept o experienţă de utilizare „WOW” atunci când vine vorba de televizorul tău.

297 afișări
Imaginea articolului Tu când ai experimentat ultima dată ceva WOW? Televizoarele Samsung NEO QLED şi Samsung OLED sunt aici să te surprindă (P)

(P) Tu când ai experimentat ultima dată ceva WOW? Televizoarele Samsung NEO QLED şi Samsung OLED sunt aici să te surprindă

Acestea, dar şi multe altele, fac parte din caracteristicile noilor game de televizoare Samsung NEO QLED şi Samsung OLED ale anului 2023. Fie că vrei un cinematograf la tine în sufragerie sau tehnologii care să transforme orice seară de gaming într-o experienţă de neuitat, televizoarele Samsung sunt gândite pentru a satisface nevoile fiecărui utilizator.

Samsung a lucrat la intersecţia dintre inovaţie şi sustenabilitate pentru a pune în final pe piaţă produse echipate cu tehnologie de cea mai înaltă calitate, prin care să vină în faţa consumatorului modern într-o eră hiperconectată şi hibridă.

Punem preţ pe smart, iar tehnologiile Samsung sunt cunoscute pentru conectivitatea impecabilă. Samsung NEO QLED, la fel ca celelalte televizoare Samsung, se conectează instant la celelate dispozitive din casă, de la telefon şi frigider, până la cuptor sau maşina de spălat.

Aplicaţia SmartThings face ca noile game de televizoare să dispună de capabilităţi extraordinare de conectivitate. În momentul în care sunt pornite, conexiunea se realizează automat, iar acestea pot chiar să ia rolul de hub centralizat al casei.

Noile game de televizoare îmbină tehnologia şi designul într-o manieră care îi poate surprinde chiar şi pe cei mai exigenţi consumatori. Toate modelele noi Samsung NEO QLED 4K şi 8K, precum şi cele din noua serie OLED sunt un must-have pentru cei pasionaţi de tehnologie sau care vor să aibă parte de o experienţă completă de vizionare.

Sustenabilitatea este cuvântul de ordine în noua eră Samsung, întrucât producătorul lucrează în mod constant cu partenerii şi clienţii săi pentru a fi eco-conştient pe tot parcursul de viaţă al produsului. În spatele produselor este un proces de creaţie şi fabricaţie mai eficient, care are la bază principii de sustenabilitate şi dezvoltare durabilă.

La următorul nivel, cu NEO QLED

Gamele Samsung NEO QLED 8K şi 4K din 2023 sunt disponibile în dimensiuni care variază între 108 si 248 de centimetri, astfel încât fiecare utilizator să aleagă ce i se potriveşte. Fiecare dintre aceste modele este echipat cu cele mai performante tehnologii.

Spre exemplu, modelul NEO QLED 4K are capacitatea de a îmbunătăţi calitatea imaginii prin funcţia de upscaling, ceea ce aduce o imagine mai clară şi mai detaliată chiar şi pentru conţinutul non-4K.

Real Depth Enhancer Pro detectează zonele în care ochii unei persoane s-ar concentra în mod obişnuit, pentru a îmbunătăţi în acelaşi fel profunzimea. Optimizează cu precizie numeroase blocuri de mini-LED-uri, pentru imagini realiste, asemănătoare 3D.

În premieră, Samsung a introdus în acest an şi funcţia Auto HDR Remastering, care este o tehnologie bazată pe AI ce analizează diferenţa dintre conţinutul SDR şi HDR pentru a îmbunătăţi contrastul, culorile şi luminozitatea.

Experienţa de vizionare este completată de funcţii precum EyeComfort Mode sau OTS Pro, dar şi de tehnologia Q-Simphony 3.0 care asigură o calitate audio impresionantă,  precum si de compatibilitatea cu standardul Dolby Atmos, întrucât modelul NEO QLED 8K vine cu difuzoare multidirecţionale pe ambele părţi, precum şi în partea de sus, jos şi spatele ecranului.

Nu în ultimul rând, utilizatorii vor descoperi cu bucurie funcţii precum Smart Calibration, prin intermediul căreia oricine îşi poate calibra propriul ecran folosind doar smartphone-ul.

Cu gândul la gameri

Gama de televizoare din 2023 este perfectă pentru entertainment, întrucât o parte din inovaţiile incluse pe noile modele sunt gândite special pentru gaming.

Spre exemplu, acestea sunt echipate cu tehnologii precum Motion Xcelerator Turbo Pro, ce ofera o  rată de refresh de pana la144Hz pentru jocuri fluide sau FreeSync Premium Pro pentru diminuarea efectelor de tip ,,tear” şi ,,stutter”.

Totodată, regăsim caracteristici inovatoare precum Super Ultrawide Game View 32:9 pentru ca utilizatorii să vadă mai multe detalii dintr-un joc, Object Tracking Sound+ pentru ca sunetele din joc să fie cât mai realiste sau 4 porturi HDMI 2.1 pentru a conecta mai multe dispozitive.

Anul acesta, actualizările aduse pentru GameBar 3.0 cu MiniMap Sharing şi Virtual Aim Point transformă experienţa pentru fiecare tip de gamer.

MiniMap Sharing permite jucătorilor să proiecteze minimap-ul jocului pe orice ecran, în timp ce Virtual Aim Point, conceput pentru first-person shooters (FPS), permite jucătorilor să vizualizeze mult mai bine ţinta în orice joc, pentru a executa lovitura perfectă.

OLED sau abundenţa de culori

Desigur, seria Samsung OLED are multe în comun cu noua gamă Samsung NEO QLED, de la Real Depth Enhancer, la EyeComfort Mode, Dolby Atmos, OTS şi până la Q-Symphony 3.0.

Însă Samsung OLED are şi câţiva diferenţiatori foarte interesanţi, începând de la design. Dacă îţi place stilul minimalist, noul tău televizor vine să completeze acest stil şi poate fi aşezat cu uşurinţă în orice colţ al camerei.

Apoi, adevărata magie a seriei OLED începe pe ecran şi stă în principal în multitudinea de culori şi în complexitatea acestora. Spre exemplu, televizoarele Samsung OLED sunt validate de către Pantone, ceea ce înseamnă că ecranul său redă cele mai apropiate culori de realitate.

Pantone este autoritatea principală în industria globală a culorilor şi peste 10 milioane de designeri şi producători din întreaga lume se bazează pe produsele şi serviciile companiei. Samsung OLED poate exprima cu fidelitate 2.030 de culori Pantone, inclusiv diferite tonuri de piele.

Mai mult, noul model este echipat cu Quantum Dot. Cu un volum de culoare de 100%, Quantum Dot preia lumina şi o transformă în culori impresionante care rămân autentice la orice nivel de luminozitate. Tehnologia revoluţionară Quantum  Dot OLED asigură un contrast mai intens, culori realiste, tonuri de negru profund şi un alb imaculat.

Samsung OLED este echipat cu Neural Quantum Processor 4K, un procesor alimentat de inteligenţă artificială care analizează imaginile şi scoate în evidenţă detalii incredibile. Acesta ajustează automat luminozitatea, amplifică contrastul, îmbunătăţeşte obiectele şi măreşte rezoluţia la 4K pentru orice conţinut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici