Twitter, aproape de lansarea funcţiei Super Follows. Creatorii de conţinut ar putea câştiga bani în plus

  • Twitter pregăteşte o nouă facilitate pentru utilizatori numită Super Follows.
  • Următorii vor putea accesa conţinutul exclusiv în baza unui abonament lunar, iar banii vor ajunge la creatorul de conţinut.
  • Duminică, cercetătoarea de aplicaţii Jane Manchun Wong a trimis pe Twitter capturi de ecran care arată cum va fi noua funcţie.
78 afișări
Imaginea articolului Twitter, aproape de lansarea funcţiei Super Follows. Creatorii de conţinut ar putea câştiga bani în plus

Twitter, aproape de lansarea funcţiei Super Follows. Creatorii de conţinut ar putea câştiga bani

Twitter a anunţat la începutul acestui an că lucrează la o funcţie Super Follows, care ar permite anumitor utilizatori să taxeze urmăritorii şi să le ofere acces la conţinut suplimentar, potrivit The Verge.

Potrivit cercetărilor realizate de Wong, care sunt de obicei foarte exacte, funcţia Super Follows va fi limitată la utilizatorii Twitter cu cel puţin 10.000 de urmăritori, care au postat cel puţin 25 de tweets în ultimele 30 de zile şi au cel puţin 18 ani.

După cum a făcut referire Twitter, una dintre principalele caracteristici ale Super Follows va fi conţinutul bonus, cum ar fi tweet-urile exclusive pentru Super Followers.

Wong a descoperit, de asemenea, o listă de categorii de conţinut pe care utilizatorii Super Follows le-ar alege pentru a-şi descrie conţinutul (cum ar fi „sport” sau „podcasting”) şi a observat că atât „conţinut pentru adulţi”, cât şi „OnlyFans” sunt listate ca „platforme de conţinut” precum Facebook, Substack, Patreon, Twitch şi YouTube.

Twitter a refuzat să comenteze duminică cele mai recente cercetări ale lui Wong. Dar anterior a fost descrisă funcţia Super Follows de tip Patreon ca un fel de abonament, oferind un exemplu în care un utilizator Super Follows a taxat 4,99 USD pe lună pentru ca utilizatorii să aibă acces la „avantaje”.

Aceasta este cea mai recentă funcţie de plăţi directe pe care Twitter a introdus-o în ultimele săptămâni. 

Echipa Twitter a introdus anul acesta mai multe funcţii noi, inclusiv serviciul său de abonament Twitter Blue, care este testat în Canada şi Australia. De asemenea, a fost redeschis, apoi închis, apoi şi-a redeschis din nou programul de verificare, şi-a actualizat avertismentele pentru tweet-uri potenţial ofensatoare, şi-a îmbunătăţit algoritmul de decupare a fotografiilor pentru a permite afişarea completă a imaginilor „mai înalte” în feedurile utilizatorilor, a adăugat capacitatea utilizatorilor de Android de a căuta în mesaje directe şi a introdus serviciul de abonament de 5 dolari pe lună care elimină reclame de pe site-urile participante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici