Un joc legendar se întoarce pe Android şi iOS după ce versiunea EA se închide

La doar câteva zile după ce Electronic Arts a anunţat că jocurile Tetris pentru mobil se vor opri pe 21 aprilie, noul dezvoltator N3twork a lansat o versiune licenţiată oficial a popularului joc, atât pentru Android cât şi pentru iOS, relatează The Verge.

22556 afișări
Imaginea articolului Un joc legendar se întoarce pe Android şi iOS după ce versiunea EA se închide

Un joc legendar se întoarce pe Android şi iOS după ce versiunea EA se închide

Jocul este deja disponibil pentru a fi descărcat gratuit.

Noua aplicaţie N3twork nu este Tetris Royale cu 100 de jucători pe care o dezvoltă compania, ci un joc Tetris simplu. „Lansăm Tetris cu un mod solo tradiţional, dar dorim ca fanii să ştie că avem mult mai multe pentru ei, iar acesta este doar fundamentul unei experienţe incredibile pentru aplicaţiile Tetris pe care le construim la N3twork", a comentat CEO-ul Neil Young.

Spre deosebire de vechea aplicaţie a Electronic Arts, există un singur mod şi câteva variante de grafică. Există şi anunţuri publicitare, dar şi posibilitateea de a achiziţiona o varianta fără publicitate, pentru 4,99 dolari.

Istoria Tetris pe smartphone-uri - în special pe iPhone - reflectă în mare parte tendinţele jocurilor mobile. Electronic Arts (care, până de curând, avea licenţa pentru jocurile oficiale Tetris), a lansat pentru prima dată Tetris pentru iOS în 2008, pentru 9,99 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tetris,
lansare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici