Xiaomi şi-a prezentat perla. Ce caracteristici are noul telefon M 11

  • Xiaomi a lansat la nivel global noul flagship Mi 11.
  • Pentru versiunea internaţională, Xiaomi include încărcătorul în cutie.
  • Xiaomi Mi 11 a fost primul telefon cu procesor Snapdragon 888.
2412 afișări
Imaginea articolului Xiaomi şi-a prezentat perla. Ce caracteristici are noul telefon M 11

Xiaomi şi-a prezentat perla. Ce caracteristici are noul telefon M 11

Xiaomi are planuri mari. Concurează cu giganţii Apple şi Samsung pe piaţa smartphone-urilor, iar acum propune un nou model.

Mi 11 este ultimul vârf de gamă de la Xiaomi. Tocmai a fost lansat la nivel global, astfel că va fi disponibil în curând şi în ţara noastră. A fost primul telefon cu cel mai puternic procesor de la Qualcomm, înainte să apără apoi şi Samsung Galaxy S21. 
 
Telefonul are un display mare de 6.8 inci mai luminos decât oricare altul: ajunge până la 1500 niţi. Pe spate sunt trei camere, inclusiv una masivă de 108 megapixeli.
Chinezii de la Xiaomi le fac şi o surpriză europenilor. Dacă în China telefonul se vinde fără încărcător în cutie, europenii vor avea atât încărcător, cât şi cu o husă de protecţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici