FOTO Zoom-ul devine un fel de LiveJasmine: 3 „spectacole” nedorite din timpul videoconferinţelor

  • Ai grijă ce faci în timpul videoconferinţelor de pe Zoom
  • Mulţi oameni nu se pricep la calculatoare şi o dau în bară
  • Iată 3 exemple de spectacole live care s-au întâmplat în videoconferinţe
1034 afișări
Imaginea articolului FOTO Zoom-ul devine un fel de LiveJasmine: 3 „spectacole” nedorite din timpul videoconferinţelor

Dacă nu ştiai ce este Zoom-ul, află că este o metodă de comunicare video pe care tot mai muţti oameni o folosesc.

Unii dintre aceştia nu prea se pricep şi fac tot felul de tâmpenii în faţa participanţilor la conferinţe.

De curând, un oficial din Filipine a întreţinut relaţii intime cu secretara lui, chiar în timpul unei videoconferinţe Zoom.

Jesus Estil, şeful consiliului local din localitatea Fatima Dos, a pus microfonul pe mute şi crezând că a oprit şi camera, a decis să aibă câteva minute de plăcere. Un participant a înregistrat momentul penibil şi l-a postat pe internet.

O altă gafă a fost făcută de Martha Lucia Micher, o senatoare din Mexic în vârstă de 65 de ani, care s-a dezbrăcat în timpul unei videoconferinţe Zoom, crezând că a închis camera. 

Un profesor de la University of Miami a fost dat afară după ce o studentă a observat în timpul unei videoconferinţe, un bookmark în browserul lui „Busty college girl”. 

Sursa FOTO: thesun.co.uk

Sursa FOTO: i.dailymail.co.uk

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici