#TrebuieSaRepornimBusinessul  Şansele de revenire economică a companiilor aeriene sunt minime, în lipsa unui vaccin împotriva COVID-19. Cum vor arăta zborurile după ridicarea restricţiilor

  • Fără un vaccin împotriva COVID-19, companiile aeriene au şanse minime să funcţioneze la capacitate maximă
  • Aprobarea unui vaccin ar putea dura până la 18 luni, scrie Bloomberg
  • Ne aşteptăm la restricţii multiple din partea companiilor aeriene, după perioada de izolare
2551 afișări
Imaginea articolului Şansele de revenire economică a companiilor aeriene sunt minime, în lipsa unui vaccin împotriva COVID-19. Cum vor arăta zborurile după ridicarea restricţiilor

Şansele de revenire economică a companiilor aeriene sunt minime, în lipsa unui vaccin împotriva COVID-19. Cum vor arăta zborurile după ridicarea restricţiilor

După cum ştim deja, pandemia ţine la sol majoritatea avioanelor, companiile aeriene fiind printre cele mai afectate în această criză economică. Cezar Dumitru spune că cel mai probabil vom reveni la un ritm normal de călătorit doar atunci când vom avea un vaccin împotriva COVID – 19.

Cezar Dumitru – ImperatorTravel.ro: Evident, va exista un anumit restart. Ceea ce mă aştept pe termen scurt, să spunem, este că vor fi destul de multe restricţii, şi aceste restricţii vor exista atâta timp cât noi nu vom avea un vaccin, şi când acest vaccin nu va fi făcut să spun, la foarte multă lume. Vor exista probabil obligaţii gen, fie un certificat fie celebrele certificate de imunitate care se discută.

Obţinerea unui vaccin de COVID-19 poate dura între 12 şi 18 luni, scrie Bloomberg, şi asta doar dacă totul ar funcţiona perfect în procesul de dezvoltare. Până atunci, ne aşteptăm la restricţii din partea companiilor aeriene.

Cezar Dumitru – ImperatorTravel.ro: De exemplu, acum câteva zile Emirates a făcut pentru prima oară, a testat pe toată lumea( a fost un test pe zborul Dubai – Tunisia). Rezultatele au venit în 10 minute. Evident se poate spune că acele rezultate nu sunt 100% sigure. Nu sunt 100% sigure, nici o testare care există acum de Covid nu este 100% sigură dar poate să fie 60, 70, 80. Oricum, restricţiile vor fi că toată lumea la bord trebuie să poarte mască, nu se mai dă de mâncare, nu mai ai voie cu bagaj de cabină, decât strictul necesar, restul la cală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici