Au explodat vânzările de ATV-uri. Iubitori de natură şi senzaţii tari, românii plătesc mii de euro pentru acest hobby

  • Românii vor să evadeaze în natură din cauza carantinei şi cumpără ATV-uri.
  • De când a început criza, vânzările de astfel de vehicule au crescut cu 25%.
  • Preţul unui ATV porneşte de la 3.700 euro.
1206 afișări

De la prea multă linişte în carantină, românii caută adrenalina. În martie şi aprilie, s-au vândut cu 25% mai multe ATV-uri decât în perioada normală.

„Am stat atât timp în casă, aş vrea să evadez în natură”, mărturiseşte un cumpărător.

„Foarte mulţi îl folosesc în timpul săptâmânii la activităţile lor în ferme. Avem clienţi chiar şi ciobani care ies cu oile cu ATV-ul. Dacă discutăm despre zona side-by-side, preţurile se duc către 30.000 euro”, spune Mircea Comana, director de vânzări Atvrom.

Piaţa românească de vehicule recreative este estimată la 7 milioane de euro, potrivit datelor Ziarului Financiar. În ţară, parcul auto total de motociclete şi mopede este sub 10.000 de unităţi, cu mult sub ţările de tradiţie ale Europei unde vorbim de milioane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici