Israel tratează bolnavii de Covid-19 într-o parcare subterană transformată în spital de ultimă generaţie. Un nou val record de îmbolnăviri a fost raportat miercuri

  • Israel a raportat miercuri record nou de cazuri zilnice
  • Ministerul Sănătăţii a solicitat spitalelor să deschidă secţii noi
  • O parcare s-a transformat într-un spital de ultimă generaţie
2701 afișări

Israel a raportat miercuri un nou nivel record de cazuri de coronavirus zilnice. Ministerul Sănătăţii a ordonat spitalelor să deschidă secţii suplimentare. Aşa a apărut noua secţie subterană a spitalului Rambam din Haifa, o parcare transformată într-un etaj de spital de ultimă generaţie, cu paturi înclinate în locuri de parcare.

Doctor Michael Halberthal, Directorul General Al Rambam Health Center Campus: Putem oferi o soluţie pentru 2000 de pacienţi, dar acum această facilitate este făcută pentru pacienţii cu Covid-19. Ministerul Sănătăţii ne-a solicitat să oferim soluţii pentru 770 de pacienţi, dintre care 170 sunt ventilaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici