Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1610 afișări

Pelerinajul Cuvioasei Parascheva de la Iaşi s-a încheiat; 300.000 de oameni s-au închinat la moaşte | VIDEO

Pelerinajul Cuvioasei Parascheva s-a încheiat luni dimineaţă în jurul orei 5. Raclele cu moaştele Cuvioasei Parascheva şi cu moaştele Sfintei Mironosiţe Tecla şi Întocmai cu Apostolii au fost purtate în procesiune în jurul Catedralei Mitropolitate şi mai apoi aşezate spre închinare în biserică.

Foc izbucnit la un gater din Gorj, unde o cantitate importantă de lemn este cuprinsă de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la un gater din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului care a cuprins şi o cantitate importantă de lemn, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Săptămâna SCUMPIRILOR: Tarifele de 1,39 lei/km la taxiurile din Bucureşti vor creşte la 1,70 lei/km. Care este motivul acestei creşteri substanţiale de preţ

Companiile de taxi din Bucureşti şi Ilfov care în prezent au tarife de 1,39 lei/km vor trece la tarifarea de 1,69-1,70 lei/km până pe 20 octombrie, în săptămâna 16-20 octombrie, pe măsură ce aparatele de taxare vor fi resoftate, iar pe portierele maşinilor se vor afişa noile preţuri.

Premierul Mihai Tudose îi trimite luni „actele” lui Klaus Iohannis, cu noii miniştri, fără a avea şi un „plan B”

Premierul Mihai Tudose îi va trimite, în cursul zilei de luni, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi miniştri, după ce, în cursul săptămânii trecute, a reuşit să impună liderului PSD Liviu Dragnea şi CExN al PSD schimbarea titularilor portofoliilor respective.

Coaliţia de guvernare decide luni ce proiecte de lege va iniţia Parlamentul şi care revin Guvernului

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE se va reuni luni pentru a decide ce proiecte de lege urmează a fi iniţiate la nivelul Parlamentului, prin iniţiativă parlamentară, şi care revin Guvernului, urmând a fi asumate prin procedură guvernamentală, o decizie urmând a fi luată şi în privinţa legilor Justiţiei.

MAE: Vreme severă cauzată de uraganul Ophelia, în Irlanda; Este cea mai puternică furtună din ultimii 50 ani/ Mai multe zboruri şi curse de feribot, anulate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc sau se află pe teritoriul Irlandei că, potrivit Serviciului de Meteorologie irlandez, uraganul Ophelia, format în Oceanul Atlantic, va lovi coasta de Vest a Irlandei, potrivit unui comunicat premis MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici