Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

116 afișări

Inspecţia Judiciară: Laura Codruţa Kovesi şi adjunctul ei, Marius Iacob, au săvârşit mai multe abateri disciplinare. A fost sesizată Secţia pentru procurori a CSM

Procurorul şef al DNA a fost cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară, inspectorii constatând că Laura Codruţa Kovesi ar fi săvârşit mai multe abateri disciplinare. Alături de ea a fost cercetat şi adjunctul DNA, Marius Iacob. Inspecţia a sesizat Secţia pentru procurori a CSM.

Partidele din Ungaria critică dur declaraţiile anti-autonomie ale premierului Mihai Tudose

Partidul de guvernământ din Ungaria, Fidesz, şi partidul de opoziţie LMP au criticat, vineri, declaraţiile premierului român Mihai Tudose cu privire la refuzul dialogului despre autonomia unor părţi din România, catalogând aceste afirmaţii drept ”inadmisibile”, relatează agenţia MTI.

INCENDIU puternic la societatea de transport public din Tulcea. Parcul de autobuze, distrus în proporţie de 50 la sută/ Cauza producerii incendiului - FOTO, VIDEO

Pompierii au intervenit, vineri dimineaţa, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la societatea de transport public din Tulcea, unde 15 din cele 27 de autobuze au ars, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţistul arestat pentru pedofilie a fost decorat în 2012 cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă” de Traian Băsescu/ Cum se apără fostul preşedinte al României

Eugen Stan, poliţistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, a fost decorat în 2012, de către preşedintele României, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”, pentru participarea la deszăpezire, potrivit preşedintelui Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei.

CDU şi SPD sunt de acord să înceapă negocierile oficiale pentru formarea unei noi coaliţii - surse

Uniunea Creştin Democrată (CDU) condusă de cancelarul Angela Merkel şi Partidul Social-Demcrat (SPD) au ajuns vineri la un acord pentru a demara negocierile oficiale pentru formarea unei coaliţii guvernamentale, afirmă surse din interiorul celor două partide, citate de Reuters şi Politico.eu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici