Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

269 afișări

Partidul Socialiştilor, formaţiunea preşedintelui prorus Igor Dodon, s-a clasat pe primul loc în urma scrutinului parlamentar din Republica Moldova, fiind urmat de alianţa electorală ACUM şi Partidul Democrat, potrivit rezultatelor preliminare.

Activitatea mai multor parchete din oraşe precum Piteşti, Constanţa şi Timişoara va fi suspendată de azi, pentru câteva zile, în semn de protest faţă de modificările aduse legilor justiţiei, fără ca magistraţii că fie consultaţi.

De altfel, premierul i-a invitat, azi, la ora 15.30, la Palatul Victoria, pe reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi, precum şi pe cei ai Consiliului Superior al Magistraturii, pentru discuţii pe legile justiţiei. Trei dintre asociaţii au anunţat deja că nu participă, iar plenul CSM se reuneşte la ora 10.00 pentru o decizie.

Câştigătorii celor 24 de categorii ale premiilor Oscar au fost anunţaţi noaptea trecută, la Los Angeles. Filmul "Green Book" a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj, în timp ce Rami Malek a primit trofeul pentru cel mai bun actor, pentru partitura din "Bohemian Rhapsody".

Preşedintele american Donald Trump a decis amânarea creşterii taxelor aplicate importurilor din China, programată pentru finalul săptămânii, datorită progresului făcut în cadrul negocierilor comerciale dintre cele două ţări, relatează CNN şi Reuters.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici