Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

30 afișări

Cod roşu de inundaţii pe râuri din judeţul Bistriţa-Năsăud din această dimineaţă de la 8.25 de minute până la ora 15.00. Potrivit hidrologilor din cauza ploilor, pe râurile din bazinul hidrografic Şieu, vor fi , viituri rapide pe râurile mici cu efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite.

25 de localităţi din 11 judeţe au fost afectate de ploile torenţiale şi vântul puternic. Trei persoane au fost rănite în Bucureşti de crengi desprinse de pe copaci. În Harghita, un copil şi 3 adulţi au fost evacuaţi până la retragerea apelor.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România, a fost escortat cu Poliţia până la Penitenciarul Rahova. Fostul edil a fost adus cu un avion de linie Tarom, aeronava având escală la Paris.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a anunţat, aseară, că va pronunţa verdictul în procesul preşedintelui PSD Liviu Dragnea pe 27 mai. Procurorul DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Fostul multiplu campion de Formula 1, Niki Lauda, în vârstă de 70 de ani, a decedat, potrivit informaţiilor făcute publice de familia acestuia, informează BBC. Fostul pilot austriac a fost campion mondial de Formula 1 în anii 1975 şi 1977, ca membru al echipei Ferrari şi în 1984, alături de McLaren.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici