ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

223 afișări
Imaginea articolului ŞTIRILE OREI 12.00

ŞTIRILE OREI 12.00

Fiul actorului Ion Caramitru, consultantul Andrei Caramitru, s-a înscris în Uniunea Salvaţi România. Acesta urmează să se ocupe de clarificarea şi detalierea programului de dezvoltare economică al formaţiunii condusă de Dan Barna.

Augustin Lazăr a spus că OUG care permite repunerea în termen a celor condamnaţi de complete de 5 judecători nelegal constituite, anunţată de Tudorel Toader, trebuie analizată cu atenţie şi că se pare că există un joc politic pentru a fi adoptate măsuri politice, nu juridice.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a catalogat ca „foarte slabă prestaţia” lui Eugen Teodorovici la şedinţa Comisiei afaceri economice şi monetare (ECON) de la Bruxelles. Ministrul Finanţelor a prezentat priorităţile Preşedinţiei române a ECOFIN, însă mai mult a creat confuzie.

Guvernul de la Roma va acorda o alocaţie cetăţenească de până la 780 de euro persoanelor care trăiesc în Italia sub pragul sărăciei, inclusiv imigranţilor care au un permis valid de şedere şi locuiesc în această ţară de cel puţin zece ani, informează presa italiană.

Ambasadorul canadian la Washington a declarat că Statele Unite vor solicita în mod oficial extrădarea directorului financiar al companiei Huawei, Meng Wanzhou. arestată în Canada la cererea SUA. Acţiunea va amplifica tensiunile cu Beijingul, informează agenţia de ştiri Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici