Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

115 afișări

Tragedie în Oradea unde un tânăr în vârstă de 25 de ani din Oradea şi-a incendiat apartamentul după care a sărit pe geam, de la etajul al doilea al clădirii. Acesta a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Locatarii au fost evacuaţi, iar 2 persoane s-au intoxicat cu fum.

MAE a emis o atenţionare ce vizează Croaţia. Potrivit acesteia cei care tranzitează sau călătoresc prin Croaţia trebuie să ştie că au fost emise coduri portocaliu şi roşu de vânt, care va avea intensificări puternice la rafală. Pentru data de 12 martie, regiunea Dalmaţia se află sub avertizare meteorologică cod roşu de vânt extrem de puternic, cu o viteză de până la 120 km/h, iar regiunea Split se află sub avertizare meteorologică de cod portocaliu de vânt.

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi după ce au aruncat în aer un bancomat în Arad şi au furat aproape 500.000 lei. De asemenea, cei doi sunt bănuiţi că au încercat să fure bani dintr-un bancomat din Timişoara.

Tot în judeţul Arad, un incendiu izbucnit de la o ţigară a omorât un bărbat în vârstă de 68 ani, iar alte două persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum şi cu arsuri la mâini. Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marţi într-o casă din localitatea Livada, judeţul Arad.

Adunarea Naţională din Venezuela a aprobat, ieri, decretarea stării de alertă în urma unei întreruperi masive de energie care a afectat o mare parte din ţară timp de cinci zile. Parlamentul a respins argumentul preşedintelui Nicolas Maduro potrivit căruia întreruperea alimentării cu energie electrică din ultimele zile a fost cauzată de sabotajul Statelor Unite şi a atribuit-o gestionării incorecte şi lipsei de investiţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici