Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

34 afișări

Laserul de la Măgurele, proiect cofinanţat din fonduri europene, a atins pe 7 martie 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Proiectul din România costă 356 milioane cu TVA, o parte din bani fiind alocaţi de Comisia Europeană.

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Finanţe arată, miercuri, referitor la protocolul dintre ANAF şi Parchetul General, că „un grup mic de politicieni influenţi a hotărât să-şi creeze un instrument foarte puternic de şantaj", precizând că ofiţerii SRI veneau în instituţii cu direcţii de acţiune deja trasate.

Aproximativ 30 de angajaţi ai Spitalului Judeţean Reşiţa au protestat, azi în curtea instituţiei, dar şi în faţa biroului directorului unităţii medicale. Ei sunt nemulţumiţi de faptul că sporurile le-au fost reduse.

Singurul penitenciarul de femei din ţară, de la Târgşorul Nou, judeţul Prahova, oferă posibilitatea încheierii unor contracte prin care deţinutele pot fi angajate de diverse firme. 35 de deţinute sunt angajate acum.

Venezuela le-a cerut diplomaţilor americani să părăsească în 72 de ore ţara după ce preşedintele Nicolas Maduro l-a acuzat pe omologul său american Donald Trump de "sabotajul" cibernetic care a cufundat ţara în cea mai gravă pană de curent înregistrată vreodată.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici