Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

42 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, astăzi, la Craiova, că înţelege supărarea celor care se plâng că nu sunt autostrăzi în România, dar crede că problema poate fi rezolvată doar „punând umărul la acţiune, nu făcând circ”. Liderul de la Palatul Victoria a precizat că guvernele PSD au construit 500 de km de autostradă.

Un bărbat din Brăila are dosar penal după ce a montat o cameră de supraveghere în baia apartamentului, dorind să îşi spioneze soţia, pe care o bănuia că îl înşeală. Dispozitivul a fost găsit, însă, de soacra acestuia, care a făcut plângere la Poliţie.

Simona Halep a coborât de pe locul 2 pe locul 3, cu 5.457 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii astăzi. Lider este în continuare japoneza Naomi Osaka, urmată de Petra Kvitova din Cehia, care a făcut schimb cu Halep.

Autorul atacului armat de la două moschei din Noua Zeelandă pare "lucid" şi intenţionează să se reprezinte singur în instanţă, a anunţat avocatul din oficiu desemnat să-l reprezinte.

Paris Jackson, fiica starului Michael Jackson, a negat că ar fi încercat să se sinucidă. Fotomodelul a fost spitalizat pentru scurt timp la sfârşitul săptămânii trecute, iar serviciile de urgenţă au confirmat că a fost vorba despre un apel legat de o tentativă de sinucidere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici