Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00

138 afișări

Autorităţile din judeţul Hunedoara au intrat în alertă din cauza înmulţirii numărului de vipere. Asta după ce un copil de 13 ani, muşcat de şarpe, a ajuns la spital.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, în contexul în care o asistentă medicală s-a răstit la o fată bolnavă internată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, că din păcate, „acesta nu a fost un test”. Ea a făcut prin această referire, trimitere la măsura „pacientului misterios”.

Avocatul Poporului a primit 10 petiţii de sesizare a Curţii Constituţionale, referitoare la OUG privind Codul Administrativ. Avocatul Poporului a transmis că analizează sesizările, dar deoarece actul normativ are 638 de articole este "o activitate laborioasă, care necesită timp".

Un proiect de lege depus de senatorul PSD Liviu Pop prevede impozitarea cu 90% a sumelor ce depăşesc 10.000 de lei din pensia lunară. Sumele de până în 10.000 de lei din pensia lunară sunt impozitate cu 10%, potrivit aceluiaşi proiect aflat în lucru la Comisiile din Senat.

Două vehicule s-au ciocnit şi au ricoşat în spectatorii care asistau la un eveniment automobilistic din Marea Britanie. În urma incidentului 17 persoane au fost rănite, unele grav, a anunţat poliţia, informează agenţia de ştiri Reuters.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici