Un chirurg din Braşov candidează pentru a urgenta construirea unui nou spital

Chirurgul plastician Dan Grigorescu, şeful secţiei clinice de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, anunţă, miercuri, că va candida indepenendent la un post de consilier local pentru a putea urgenta astfel construirea unui nou spital.

289 afișări
Imaginea articolului Un chirurg din Braşov candidează pentru a urgenta construirea unui nou spital

Sursa foto: Facebook

Doctorul Dan Grigorescu spune că va intra în cursa actualelor alegeri locale în calitate de candidat independent pentru poziţia de consilier local al Braşovului.

„O fac având un singur obiectiv: să determin, începând din primul minut al mandatului de consilier local, începerea construirii cât mai repede posibil a Noului Spital Clinic de Urgenţă. Realizarea acestui obiectiv ar reprezenta încununarea celor peste 7 ani de muncă dăruiţi de mine comunităţii braşovene, în care am realizat nu numai iniţierea proiectului, dar, mai ales, dezvoltarea lui până la stadiul de proiect matur, gata de finalizare. Din păcate, am constatat că, din cei 7 ani şi jumătate în care am promovat acest obiectiv, ultimii 4 au fost pierduţi prin abandonarea lui nejustificată de către actuala administraţie a Braşovului. Tot din păcate, am înţeles cam târziu, inclusiv în calitate de preşedinte al Asociaţiei Noul Spital al Braşovului, că vocile societăţii civile, printre care se numără şi a mea, nu sunt ascultate şi, mai grav, nu sunt nici luate în considerare dacă nu au legitimitatea publică conferită de votul cetăţenilor”, spune chirurgul plastician.

Acesta cere sprijinul braşovenilor pentru a reuşi, împreună cu ei, să determine viitorul consiliu local „să nu mai bată pasul pe loc încă 4 ani”.

„În ceea ce mă priveşte, am expertiza, am ştiinţa, am şi soluţiile finalizării acestui proiect, care se dovedeşte a fi cel mai important pentru noi în acest moment”, a mai spus Dan Grigorescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici