Jamie Vardy este gata să semneze prelungirea contractului pe un an la Leicester City

Potrivit publicaţiei franceze L'Équipe, Jamie Vardy (37 de ani) ar urma să semneze o prelungire a contractului la Leicester City, după ce a ajutat clubul să revină în Premier League.

74 afișări
Imaginea articolului Jamie Vardy este gata să semneze prelungirea contractului pe un an la Leicester City

Jamie Vardy este gata să semneze prelungirea contractului pe un an la Leicester City

Vardy a rămas la Foxes după retrogradarea în EFL Championship. Fostul internaţional englez a continuat să fie influent pentru Leicester City în divizia secundă, marcând 18 goluri, clubul ocupând primul loc în Championship.

Cu toate acestea, contractul său expiră şi au existat îndoieli cu privire la viitorul său la club. Aceste îndoieli ar putea fi în curând înlăturate. L'Équipe informează că Vardy va semna o prelungire a contractului pe un an, ceea ce va face ca englezul să rămână la Leicester, care va reveni în Premier League.

Un membru al anturajului atacantului a declarat pentru publicaţia franceză că negocierile privind o reînnoire sunt în curs de desfăşurare, adăugând că este foarte probabil să existe un rezultat pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici