O turistă de origine română a decedat în naufragiul produs în Thailanda - FOTO

O turistă de origine română a murit în naufragiul produs în Golful Thailandei, anunţă surse citate de presa thailandeză, care precizează că la bordul navei răsturnate erau numeroşi turişti occidentali, inclusiv câţiva cetăţeni români.

3392 afișări
Imaginea articolului O turistă de origine română a decedat în naufragiul produs în Thailanda - FOTO

O turistă de origine română a decedat în naufragiul produs în Thailanda - surse (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

O turistă de origine română a murit în naufragiul produs în Golful Thailandei, anunţă surse citate de presa thailandeză, care precizează că la bordul navei răsturnate erau numeroşi turişti occidentali, inclusiv câţiva cetăţeni români.

Naufragiul a avut loc joi seară în Golful Thailandei. Nava de mare viteză Aang Thong plecase din zona Parcului naţional Mu Ko Ang Thong şi se îndrepta spre Lomphraya, în Golful Thailandei. Din cauza valurilor puternice, ambarcaţiunea s-a răsturnat în largul Insulei Ko Samui.

La bordul navei erau 32 de turişti, un ghid şi trei membri ai echipajului.

Trei turişti străini au murit în accident. Este vorba de o britanică de origine română, M.C., în vârstă de 28 de ani, şi de doi cetăţeni din Germania şi Hong Kong, informează presa thailandeză şi germană.

Un turist german este dispărut.

La bordul navei erau turişti din Marea Britanie, România, Germania, Belgia, China, Austria şi Thailanda. Majoritatea au fost salvaţi rapid de o altă navă care era în apropiere. Trei femei şi un bărbat sunt spitalizaţi.

Căpitanul navei, Sanan Sitakaew, a declarat că accidentul s-a produs din cauza valurilor puternice, informează ziarul Bangkok Post.

Conform concluziilor preliminare ale anchetei, ambarcaţiunea nu era supraîncărcată în momentul producerii accidentului, având capacitatea de 45 de pasageri.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici