Dragnea: Cazanciuc este membru PSD şi punct. Are un loc foarte bun în PSD, e un ministru sprijinit

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, este membru PSD şi nu trebuie să mai stea pe gânduri să plece la UNPR, deoarece în PSD are un loc foarte bun şi este un ministru sprijinit.

311 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Cazanciuc este membru PSD şi punct. Are un loc foarte bun în PSD, e un ministru sprijinit

Dragnea: Cazanciuc este membru PSD şi punct. Are un loc foarte bun în PSD, e un ministru sprijinit (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, mai este membru PSD sau pleacă la UNPR, Dragnea a răspuns: "Eu ştiu că Robert Cazanciuc este membru PSD şi punct".

El a spus că Robert Cazanciuc nu ar face bine dacă ar negocia cu UNPR, deoarece are un loc foarte bun în PSD şi este un ministru care este sprijinit.

"Nu cred că face bine (dacă negociază cu UNPR - n.r.), nu te poţi juca cu calitatea de membru de partid. Ai devenit membru PSD pentru că ţii la acest partid şi crezi în valorile lui şi nu stai pe gânduri dacă rămâi sau pleci, eu zic să nu mai stea pe gânduri pentru că în PSD are loc, chiar are un loc foarte bun şi este un ministru care este sprijinit", a adăugat Dragnea.

La jumătatea lunii iunie, a fost vehiculată informaţia potrivit căreia ministrul Robert Cazanciuc s-ar putea înscrie în UNPR, formaţiune care să preia şi portofoliul Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici