Ponta despre Băsescu: E mort de frică. Ce-o să spună doamna Udrea să ajungă şi el în închisoare?

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, miercuri, comentând recentele afirmaţii ale lui Traian Băsescu, despre implicarea SRI în campania electorală, că Băsescu minte şi că e "mort de frică" în privinţa declaraţiilor pe care le va face Elena Udrea ca să ajungă şi el la închisoare.

2653 afișări
Imaginea articolului Ponta despre Băsescu: E mort de frică. Ce-o să spună doamna Udrea să ajungă şi el în închisoare?

Victor Ponta (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Ponta a fost solicitat să comenteze declaraţiile făcute marţi seara de Traian Băsescu referitoare la faptul că în ultimele şase luni în SRI s-a creat o falie şi că fostul director George Maior l-a susţinut în campanie, în timp ce actualul interimar, Florian Coldea, l-a susţinut pe Iohannis.

"Domnul Băsescu face ceea ce a făcut de când îl cunosc eu - nu-l cunosc de mic copil - şi anume minte şi, mai mult, însă, ceea ce n-am prea văzut la domnul Băsescu, dar mă bucur să văd, e mort de frică. Aseară am văzut un Băsescu mort de frică. Ce-o să spună doamna Udrea să ajungă şi el în închisoare? Eu sper ca doamna Udrea să spună tot adevărul", a spus Ponta.

Solicitat să comenteze şi declaraţia lui Băsescu referitoare la faptul că el ar fi chemat-o pe Elena Udrea pentru a discuta nominalizarea Laurei Kovesi la DNA, Ponta a menţionat: "Repet, minte întotdeauna şi în plus acum e mort de frică. (...) Poate se duce şi acum să o asigure pe doamna Udrea de tot sprijinul, să nu cumva să-l treacă şi pe el".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici