Parchetul a reconstituit parţial traseul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, înainte de accident

Procurorii de la Parchetul General au reconstituit parţial traseul pe care l-a avut Dan Condrea înainte de producerea accidentului, fiind folosite aici şi imagini ridicate de pe camerele de supraveghere din zonă, anunţă, vineri, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

8558 afișări
Imaginea articolului Parchetul a reconstituit parţial traseul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, înainte de accident

Parchetul a reconstituit parţial traseul lui Dan Condrea înainte de accident

Anchetatorii de la Parchetul General, care cercetează posibilă faptă de ucidere din culpă în cazul morţii lui Dan Condrea, au reconstituit parţial traseul pe care patronul Hexi Pharma l-a avut înainte de accident, fiind ajutaţi aici şi de imagini în care apare autoturismul bărbatului.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit, parţial, traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală", se arată într-un comunicat al Parchetul General

Totodată, reprezentanţii instituiţiei susţin că se aşteaptă efectuarea analizei ADN şi că au fost deja audiaţi o serie de martori.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, procurorii care investighează moartea lui Dan Condrea s-au folosit la reconstituirea traseului, printre altele, de imagini de pe camerele Poliţiei şi cele ale Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi. Aceleaşi surse precizează că până la acest moment au fost vizionate aproximativ 80% din imaginile ridicate şi că, cel mai probabil, traseul va fi reconstituit în totalitate la începutul săptămânii viitoare.

Accidentul în care a fost implicat autoturismul lui Dan Condrea a avut loc, duminică, la aproape doi kilometri de intrarea în satul Tamaş, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici