George Becali anunţă noi plecări de la Steaua: Întrerupem cu Kharja, Breeveld şi Gebhart, am terminat cu ei

După plecările lui Iancu, Pârvulescu, Râpă şi Marica, finanţatorul Stelei, George Becali, a anunţat, joi, faptul că încă trei jucători se află pe lista rezilierilor, printre care şi Timo Gebhart, fotbalist adus în perioada de transferuri din iarnă, dar şi strategia Stelei pentru sezonul următor.

752 afișări
Imaginea articolului George Becali anunţă noi plecări de la Steaua: Întrerupem cu Kharja, Breeveld şi Gebhart, am terminat cu ei

George Becali, finanţator Steaua: Kharja, Breeveld şi Gebhart vor pleca. Am terminat cu ei

Becali a declarat că sezonul viitor nu-i va mai prinde la Steaua pe Kharja, Gebhart şi Breeveld. Dacă situaţia olandezului era clară încă din iarnă, iar despre neamţ Becali a spus în repetate rânduri că nu va rămâne la Steaua, Kharja avea unele şanse să fie păstrat la echipă, ultimele informaţii despre starea sa vorbind despre un contract care urma să-i fie propus, în ciuda accidentării de care suferă. Chiar şi aşa, Becali a anunţat că nici marocanul nu se va regăsi în lotul cu care Reghecampf va ataca sezonul viitor.

"Nu mă grăbesc, mă întâlnesc cu Meme, vorbesc cu Reghe la telefon aproape zilnic, ca şi cum ar fi campionat. Ne-am obişnuit să vorbim. Discutăm anumite strategii, nu neapărat lucruri pe care să le facem 100%. În funcţie de ce discutăm noi vin şi faptele. Ştiţi deja: Iancu, Pârvulescu, Râpă şi Marica au plecat. Kharja, Breeveld şi Gebhart vor pleca şi ei, întrerupem. Am terminat cu ei!", a spus Becali, la sport.ro.

Alţi trei jucători ai Stelei se află în situaţii speciale. Tade şi Alcenat refuză rezilierea contractului, iar Becali a anunţat deja că-i va trimite să se antreneze în parcuri. Lor li s-a adăugat şi iordanianul Bawab, fotbalistul adus în iarnă de la CS U Craiova nefiind de acord să plece de la Steaua. Totuşi, patronul vicecampioanei speră că Bawab va înţelege situaţia şi va accepta rezilierea contractului.

"Sunt doi jucători care nu vor să plece, Tade şi Alcenat. Probabil şi Bawab, dar el e un băiat de bun simţ, cred că va intelege. Vom face programul, vor fi în afara echipei, nu mai accept jucători pe care să-i antrenăm degeaba la Steaua. N-ai valoare, nu stai la Steaua!", a mai spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici