Patricia Maria Ţig s-a calificat în semifinalele turneului de la Baku

Jucătoarea de tenis Patricia Maria Ţig, locul 154 WTA, venită din calificări, a învins-o, vineri, cu scorul 6-3, 6-2, pe sportiva croată Donna Vekici, locul 140 WTA, calificându-se în premeiră în semifinalele unui turneu WTA, la Baku Cup, competiţie cu premii de 250.000 de dolari.

334 afișări
Imaginea articolului Patricia Maria Ţig s-a calificat în semifinalele turneului de la Baku

Patricia Maria Ţig (Imagine: Silvia Ilie / Mediafax Foto)

Cu această victorie, obţinută într-o oră şi 16 minute, românca în vârstă de 21 de ani va urca peste 20 de locuri în clasamentul WTA.

Viitoarea ei adversară va fi stabilită după meciul Anastasia Pavliucenkova (Rusia), locul 42 WTA şi cap de serie numărul 1 - Kirsten Flipkens (Belgia), locul 86 WTA.

Jucătoarea română şi-a asigurat, în urma participării pe tabloul principal al competiţiei din Azerbaidjan, un premiu de 11.500 de dolari şi 128 de puncte WTA.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Margarita Gasparian (Rusia), locul 112 WTA, şi Karin Knapp (Italia), locul 38 WTA şi cap de serie numărul 2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici