Dominic Thiem şi Novak Djokovic se vor confrunta în finala Australian Open

Dominic Thiem (5 ATP) a avansat, vineri, în finala Australian Open, după ce l-a învins pe Alexander Zverev (7 ATP), cu scorul de 3-6, 6-4, 7-6(3), 7-6(4).

1084 afișări
Imaginea articolului Dominic Thiem şi Novak Djokovic se vor confrunta în finala Australian Open

Sursa: Profimedia Images

Primul set i-a aparţinut lui Zverev. Jucătorul german a reuşit trei mingi de break în faţa lui Thiem, închizând primul set cu scorul de 6-3. Thiem a revenit în setul secund, impunându-se după două servicii pierdute de Zverev. Al treilea set a fost foarte echilibrat. După ce fiecare jucător a avut câte un serviciu pierdut, s-a ajuns în tie-break, unde Dominic Thiem s-a impus cu 7-3. În setul decisiv, ambii jucători au făcut un joc perfect. După ce şi-au împărţit game-urile, setul a ajuns în tie-break, unde Dominic Thiem l-a dominat pe Alexander Zverev.

Jucătorul austrian a avut nevoie de trei ore şi 35 de minute pentru a obţine victoria în faţa germanului.

În finala Australian Open, Dominic Thiem se va înfrunta cu Novak Djokovic. Partida va avea loc duminică, începând cu ora 10:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici