Reacţia presei internaţionale după calificarea Simonei Halep în sferturile Australian Open

Presa internaţională a reacţionat imediat după victoria Simonei Halep de la Australian Open, în faţa lui Elise Mertens şi calificarea în sferturile turneului.

3722 afișări
Imaginea articolului Reacţia presei internaţionale după calificarea Simonei Halep în sferturile Australian Open

Sursa: Profimedia Images

Victoria în două seturi a fost fundamentată pe un joc solid şi foarte spectaculos al jucătoarei noastre, sunt concluziile jurnaliştilor străini.

foxsport.com. ”A patra favorită, Simona Halep, şi-a continuat cursa impresionantă la Australian Open, învingând-o pe Elise Mertens cu 6-4, 6-4 pentru a avansa în sferturile de finală. Câştigătoarea celor două Grand Slam-uri părea să fi scăpat în învingătoare când a reuşit două breakuri în setul doi şi a făcut 3-0.
Dar jucătoarea din Belgia, care are cea mai bună performanţă la Grand Slam semifinala de la Melbourne Park în 2018, a revenit la un nivel înalt şi s-a ajuns la 4-4. Halep a făcut din nou break pentru 5-4 şi apoi a servit pentru victorie.” .

wta tennis: „Simona Halep a eliminat-o pe fosta semifinalistă Elise Mertens şi ajunge în sferturile de finală de la Australian Open. Halep a rezistat unui efort ferm venit din partea belgiencei, care o învinsese la ultima întâlnire directă, la Doha, şi a avansat în sferturile de finală pentru a patra oară în carieră.
Am avut în cap că ea a revenit în acel meci (n.r. de la Doha) şi mi-am spus că trebuie să fie atentă la fiecare minge, fără a renunţa deloc pentru că poate reveni puternic.” .

BBC.com: "Simona Halep a trecut peste o evoluţie solidă a jucătoarei Elise Mertens şi şi-a asigurat un loc în sferturile de finala. Finalista din 2018 a avut un break în faţă în primul set şi două în al doilea, dar si-a vazut avantajul erodat de belgianca. În orice caz, Halep a accelerat şi s-a impus într-o ora şi 37 de minute.” .

reuters.com: ”Simona Halep a trebuit să fie la cel mai bun nivel pentru a reuşi o revenire în setul secund, în meciul cu Elise Mertens. Mertens a trimis o mulţime de lovituri câştigatoare, dar a comis şi 38 de erori neforţate, în timp ce Halep a alergat după fiecare minge şi a făcut-o pe belgiancă să muncească pentru fiecare punct.” .

Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală de la Australian Open pe Anett Kontaveit, locul 31 WTA, cea care a învins-o pe Iga Swiatek, locul 56 WTA, scor 6-7, 7-5, 7-5.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici