General Motors a vândut întreaga producţie pe un an pentru noul model Hummer electric

  • Constructorul American a vândut producţia pe un an a noului model Hummer electric
  • Şoferul are la dipoziţie un instrumentar de bord digital cu ecran de 12.3 inch
  • Vânzările vor începe în toamna anului 2021
754 afișări
Imaginea articolului General Motors a vândut întreaga producţie pe un an pentru noul model Hummer electric

Sursa foto: YouTube / GMC

Cum reuşesc unii în criză: General Motors a vândut întreaga producţie pe un an pentru noul model Hummer electric camionetă, în doar o zi de la prezentarea sa.

General Motors a prezentat pick-up-ul electric Hummer EV. Este echipat cu trei motoare electrice de 1.000 de cai putere. Baterie are autonomie de peste 560 de kilometri şi se încarcă cu până la 300 kW.

Partea frontală are o bandă luminoasă LED pe care este inscripţionat numele Hummer, iar fiecare literă în parte este separată prin "sloturi" verticale.

Hummer EV a fost proiectat în 18 luni şi are un mod „Watts to Freedom” care accelerează la 97 km/h în doar trei secunde. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici