Rolls-Royce Spectre, prima maşină electrică a mărcii, schimbă statueta legendară a companiei britanice

Spirit of Ecstasy, celebra figură decorativă de la Rolls, a fost reproiectată, pentru a ajuta la îmbunătăţirea rezistenţei primului model electric produs de compania britanică.

621 afișări
Imaginea articolului Rolls-Royce Spectre, prima maşină electrică a mărcii, schimbă statueta legendară a companiei britanice

Rolls-Royce Spectre, prima maşină electrică a mărcii, schimbă statueta legendară a companiei britanice

Statueta Rolls-Royce a fost proiectată de Charles Sykes, în 1911. Dar vremurile s-au schimbat considerabil. Astăzi maşinile electrice se află în centrul atenţiei producătorilor, iar rezistenţa la viteză reprezintă un obstacol şi mai important, deoarece afectează direct autonomia de rulare.

Aşa că până şi figurina Spirit of Ecstasy a fost pusă la dietă. De altfel, emblema care va decora Rolls-Royce Spectre, prima maşină electrică a britanicilor, aşteptată pentru 2023, a fost reproiectată pentru cel mai aerodinamic Rolls construit vreodată.

În acest fel, figurina Spirit of Ecstasy poate ocupa o înălţime de doar 82,73 mm în loc de precedenta 100,01.

Cea mai vizibilă diferenţă constă în postură. Până acum, a apărut mereu în picioare. Acum, se aplecă înainte. Noua conformaţie pare mai apropiată de desenele originale ale lui Charles Sykes.

Noua statuetă va fi aplicată nu numai pentru Spectre, ci şi pentru toate viitoarele modele Rolls. Iar marcat actuală va rămâne pe grilajele modelelor Phantom, Ghost, Wraith, Dawn şi Cullinan. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici