HOROSCOP 7 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii s-ar putea confrunta cu unele obstacole în plan profesional

Luna din Scorpion trimite azi o opoziţie lui Uranus retrograd din Taur şi un aspect distonant de careu lui Venus din Leu, fapt pentru care zodiile Fixe (Taur, Scorpion, Leu şi Vărsător) s-ar putea confrunta cu unele obstacole în plan profesional, în relaţii sau la nivel financiar. Veştile bune privesc astăzi semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător), care mulţumită aspectului armonios de trigon dintre Soarele din Leu şi Jupiter retrograde din Săgetător), se bucură de un tonus mental şi fizic bun.

5490 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii s-ar putea confrunta cu unele obstacole în plan profesional

HOROSCOP 7 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii s-ar putea confrunta cu unele obstacole în plan profesional

Berbec

Astrele îţi servesc astăzi una caldă, alta rece. Pe de-o parte, pare că te-ai trezit relativ bine dispus(ă), cu bateriile încărcate şi chef de muncă, dar pe de altă parte, rişti să-ţi creezi unele probleme pe care le-ai fi putut evita. Apar astăzi unele plăţi nepreconizate pe care nu le poţi amâna, dar înainte de aceasta, se poate să te fi lansat tu în unele cheltuieli care erau complet nenecesare în această perioadă. Aşadar, dacă nu te-ai abătut încă de la lista de cumpărături, caută să-ţi înfrânezi această pornire înainte să fii nevoit(ă) să intri în economii. Este-n puterea ta.

Taur

Se conturează astăzi unele tensiuni între tine şi persoana iubită, dar şi în raport cu familia. Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, orgoliile voastre se supradimensionează şi ajungeţi să vă spuneţi vorbe grele din dorinţa de a vă impune autoritatea în plan familial sau de cuplu. Dintr-un astfel de echilibru de forţe, nu are însă absolut nimeni de câştigat. Ba dimpotrivă, s-ar putea ca unii membri ai familiei să coalizeze şi să facă front comun împotriva ta sau invers. Pentru a putea persevera împreună, trebuie să contribuiţi echitabil la orice decizie care v-ar putea afecta pe toţi în aceeaşi măsură.

Gemeni

Nu pari să fii în cea mai bună formă astăzi. S-ar putea să te supere unele lucruri, fie din punct de vedere fizic, fie emoţional, iar această stare riscă să se reflecte în modul în care te adresezi celorlalţi. Iar pentru o persoană comunicativă ca tine, acesta este mare lucru. Ai tendinţa aşadar să-i repezeşti pe cei din jur, nu ai răbdare să-i asculţi şi afişezi o atitudine care nu invită deloc la dialog. În felul acesta, rişti să arzi poduri importante. Norocul face că-ţi dai seama la timp de ce faci şi reuşeşti să te redresezi în timp record.

Rac

Ziua începe sub auspicii financiare bune: eşti probabil recompensat(ă) pentru unele eforturi sau realizări în plan profesional, iar suplimentele băneşti în a căror posesie intri se dovedesc de bun augur. Problema constă în faptul că unele proiecte de grup în care eşti implicat(ă) sau planuri de viitor pe care le-ai elaborat implică să faci unele sacrificii destul de mari atât în plan personal, cât şi economic. Pe de-o parte, s-ar putea să necesite investiţii mai mari decât te-ai aşteptat. Pe de altă parte, petreci din ce în ce mai puţin timp cu familia, ceea ce îţi poate atrage unele reproşuri.

Leu

Responsabilităţile care-ţi revin în plan profesional atârnă greu pe umerii tăi. Eşti destul de stresat(ă) în această perioadă şi nu prea reuşeşti să te desprinzi de cele problemele de la birou de îndată ce treci pragul casei. În felul acesta, îi supui şi pe cei dragi la tensiunile cu care te confrunţi la serviciu, ceea ce riscă să perturbe serios atmosfera din familie. Vestea bună este că partenerul ştie ce să-ţi spună în astfel de momente şi reuşeşte să-ţi schimbe starea de spirit. Trebuie doar să ai curajul să i te confesezi în legătură cu ce se întâmplă la serviciu.

Fecioară

De regulă, nu eşti deschis(ă) la perspective noi, dar în cele din urmă cedezi şi te deschizi la alte viziuni. Astăzi s-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar aşa: persişti cu obstinenţă în tipare de gândire învechite şi coercitive care nu te lasă să vezi oportunităţile care îţi taie calea astăzi. Te laşi prea mult influenţat(ă) de prejudecăţi, iar alegerile pe care le faci nu sunt cele mai inspirate. Înainte să refuzi un punct de vedere nou, încearcă să vezi ce anume te determină să-l dezaprobi cu atâta încăpăţânare. Familia te poate ajuta să-ţi dai seama ce se întâmplă.

Balanţă

Pare că nu ţi-ai gestionat prea bine bugetul în ultima perioadă, iar astăzi constaţi primele repercusiuni ale acestei atitudini în plan financiar. S-ar putea să apară unele cheltuieli neanticipate pe care nu reuşeşti să le acoperi fără să apelezi la economii. Sau poate te găseşti în situaţia de a amâna unele investiţii în proiecte de grup sau planuri de viitor, ceea ce le face să stagneze până când poţi investi sumele necesare să le repui în mişcare. Pe de altă parte însă, ai putea întâlni persoane care îţi dau sfaturi valoroase referitoare la implementarea sau dezvoltarea unei iniţiative de business.

Scorpion

Modul în care relaţionezi astăzi cu superiorii şi partenerul nu este cel mai potrivit. Îţi depăşeşti poate limitele atribuţiilor şi încerci să-ţi impui cu forţa punctul de vedere. Sau poate eşti tentat(ă) să-i convingi de anumite lucruri folosindu-te de tot felul de alte subterfugii. În astfel de situaţii, ar fi mai bine să te bazezi exclusiv pe tăria argumentelor tale. Orice alt tertip persuasiv s-ar putea să producă efectul contrar. În plan financiar însă, pare că-ţi merge bine. Eşti recompensat(ă) pe măsură aşteptărilor pentru eforturile şi realizările de la serviciu. Dar trebuie să fii atent(ă) cum pui problema pe viitor.

Săgetător

Pare că nu te simţi prea bine în pielea ta astăzi: poate fi vorba de unele probleme de sănătate sau doar ajungi să resimţi stresul la care ai fost supus(ă) în prima parte a aceste săptămâni. Cert este că această stare îşi pune amprenta pe nivelul de performanţă de care dai dovadă astăzi la serviciu. Nivelul tău de productivitate este mai scăzut decât de obicei, iar greutatea responsabilităţilor care îţi revin atârnă destul de greu pe umerii tăi.  Dar pentru că eşti o fire optimistă, reuşeşti să te ridici, să te scuturi de praf şi să te pui pe treabă.

Capricorn

S-ar putea să te fi implicat în tot felul de activităţi perioada aceasta. Nu este nimic rău în faptul că performezi pe mai multe planuri, dar se pare că nu ai luat în calcul faptul că toate aceste preocupări implică investiţii consistente de timp, energie şi resurse. Aşa se face că astăzi s-ar putea să dai cu capul de pragul de sus: proiectele de grup nu-ţi mai permit să te ocupi de cele personale, strategiile pe termen lung presupun să pui la bătaie sume de care nu dispui momentan. Apelează temporar la un împrumut din partea unui membru al familiei.

Vărsător

Se întâmplă astăzi multe pe plan familial şi te preocupă să rezolvi lucrurile cât mai repede şi mai eficient. S-ar putea însă să pierzi din vedere urgenţe de la serviciu sau să nu te concentrezi aşa cum ar trebui asupra lor. Unde mai pui că şi partenerul resimte presiunea problemelor întâmpinate acasă şi riscaţi să ajungeţi să vă certaţi în loc să faceţi front comun. Lăsaţi orgoliile deoparte, puneţi-vă la masă şi discutaţi care ar cea mai bună strategie în această situaţie. Trebuie să vă puteţi baza unul pe celălalt şi să aveţi o viziune comună despre cum trebuie procedat.

Peşti

Pare că îţi lipseşte astăzi viteza de reacţie. În principiu, ai idei bune referitoare la cum aţi putea aborda provocările curente manifestate în plan profesional, dar nu eşti suficient de asertiv(ă) când vine vorba să le aperi şi să îi convingi pe ceilalţi de utilitatea lor. Iar când se optează pentru planuri de acţiune nu tocmai înţelepte, nu vii cu îmbunătăţiri. Nu aceasta este cheia unei bune înţelegeri cu colegii de muncă. Este drept că i-ar putea deranja la început faptul că nu eşti de acord cu soluţiile propuse de ei, dar în final îţi vor da dreptate. Îndrăzneşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici