HOROSCOP de weekend, cu Anca Martin: Zodiile Cardinele îşi vor folosi cu înţelepciune timpul liber/ Veşti îmbucurătoare legate de carieră

Sâmbătă, Luna din Taur aderă la două aspect armonioase de trigon cu Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn, ceea ce le oferă zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) capacitatea de a-şi organiza timpul liber şi de a-l folosi înţelept. Duminică, ea intră în semnul Gemenilor, potenţând abilităţile de socializare şi comunicare ale semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Săgetător).

2755 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, cu Anca Martin: Zodiile Cardinele îşi vor folosi cu înţelepciune timpul liber/ Veşti îmbucurătoare legate de carieră

HOROSCOP de weekend, cu Anca Martin:

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă nu toate merg aşa cum sperai şi te simţi la capătul puterilor, vorbeşte despre ceea ce simţi cu cineva apropiat duminică. Confesându-i-te despre provocările cu care te confrunţi acum ţi se ia o piatră de pe inimă şi poţi merge mai departe fără atât de multe greutăţi pe suflet.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbătă, astrele sunt de partea ta şi te ajută să dai dovadă de randamentul necesar pentru a-ţi finaliza la timp toate activităţile. În felul acesta, nu te vei găsi în situaţia în care îţi faci griji că trebuie să-ţi umpli exagerat programul de luni cu treburi rămase restante.

Familie, prieteni şi cuplu

Tranzitul Lunii de duminică prin casa rudelor apropiate din horoscopul tău general vorbeşte despre o ultimă zi de weekend petrecută în familie. Parcă ţi-a lipsit tihna resimţită în compania celor dragi, iar astrele îţi oferă prilejul să o experiementezi şi să te încarci cu bună dispoziţie. Profită de aceste momente plăcute.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta aceasta te bucuri de o bună dispoziţie molipsitoare, iar nivelul tău de energie se situează peste cotele pe care le atinge de obicei în weekend. Dar cu toate acestea, este important să te şi odihneşti pentru că te aşteaptă o săptămână destul de aglomerată şi solicitantă de luni încolo.

Bani şi carieră

Pentru unii nativi(e) ai(le) acestui semn, ziua de sâmbătă poate coincide cu unele călătorii în afara localităţii sau chiar în străinătate pentru a rezolva anumite chestiuni profesionale. Judecând după natura aspectelor trasate de astre, este foarte posibil să aibă sorţi de izbândă în tot ce îţi propun pe acest plan.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre o plecare în concediu sau cel puţin într-o mini-excursie în afara localităţii. Nu numai că totul corespunde exigenţelor, dar şi starea de spirit a lor şi a familiei le permite să se bucure deplin de toate momentele inedite pe care le trăiesc.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că nu merg toate conform dorinţelor şi aşteptărilor sâmbăta aceasta, reuşeşti totuşi să vezi partea plină a paharului şi să găseşti o oportunitate chiar şi în schimbările de macaz pe care încercai să le eviţi. Cultivă-ţi această stare şi vei vedea câte beneficii vei extrage ceva mai încolo.

Bani şi carieră

Luna poposeşte duminică în semnul naşterii tale, indiciu cum că dacă trebuie să scoţi un client important la o masă de protocol, s-ar putea să îl surprinzi plăcut cu personalitatea pe care o afişezi dincolo de cadrul formal al biroului. Acesta este un prilej foarte bun să vă consolidaţi relaţia.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi tranzit al Lunii îţi potenţează şarmul şi carisma, fapt vizibil de la cel mai mic membru al familiei până la partener. Toată lumea se va bucura de bună dispoziţia pe care o afişezi şi le va fi greu să se supere pe tine dacă dai dovadă de vreo neîndemânare.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Ingresul Lunii în semnul Gemenilor coincide, în cazul tău, cu tendinţa de a cultiva tipare de gândire coercitive şi rupte de realitate, care nu îţi permit să vezi lucrurile bune care ţi se întâmplă şi cum anume ai putea profita de ele la maximum. Încearcă să lucrezi la mentalul tău.

Bani şi carieră

Sâmbătă se prefigurează climatul necesar să discuţi eventuale posibilităţi de afacere sau chiar să porţi negocieri în acest sens. Oportunităţile care se prefigurează în raport cu ele sunt cu bătaie lungă şi extrem de lucrative. Trebuie doar să acţionezi la timp şi să cântăreşti suficient pentru a lua decizii înţelepte.

Familie, prieteni şi cuplu

Ieşirile cu prietenii sunt şi ele favorizate de astre sâmbăta aceasta. Dacă eşti la început de drum cu cineva, acum ar fi momentul să îl/o prezinţi anturajului tău. S-ar putea să te surprindă cât de repede se creează o amiciţie între el/ea şi grupul tău. Acesta este un semnal bun.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Trecerea Lunii de duminică în casa aferentă perspectivelor de viitor poate coincide cu instalarea unei stării de optimism la finalul acestei săptămâni. Priveşti cu speranţă la ziua de mâine şi oportunităţile pe care ţi le poate aduce. Nu uita să te bucuri de toate progresele pe care le-ai înregistrat pân-acum.

Bani şi carieră

Dacă se întâmplă ca programul tău de muncă să se prelungească până sâmbătă, află că astrele ţin cu tine şi-ţi sporesc randamentul astfel încât să nu trebuiască să faci eforturi supraomeneşti luni pentru a te ocupa de o doză suplimentară de sarcini profesionale. Nu uita să-ţi iei câte o pauză.

Familie, prieteni şi cuplu

Casa în care poposeşte Luna mai reprezintă şi viaţa socială, indiciu cum că eşti la mare trecere între prieteni şi te bucuri de multă popularitate weekend-ul acesta. Ieşirile cu anturajul, vizitele prelungite unii la ceilalţi şi evenimentele speciale de grup îţi conferă o stare de spirit pozitivă care te ţine.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Dispui de o stare de spirit extrem de bună sâmbăta aceasta, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze unor evenimente fericite care îi implică pe copii şi/ sau persoana iubită. Iar pentru că sursa sunt ei, ai toate motivele să prelungeşti acest tonus bun pe tot parcursul sfârşitului săptămânii.

Bani şi carieră

Cu Luna în casa carierei duminică, s-ar putea să primeşti pe surse unele veşti îmbucurătoare legate de ascensiunea ta profesională. S-ar putea să se fi discutat o promovare sau îmbunătăţire a statului tău la locul de muncă, iar un coleg cu care te înţelegi bine te pune degrabă la curent.

Familie, cuplu şi prieteni

Dacă erai în căutarea unui moment propice să abordezi persoana pe care ai pus ochii de ceva vreme, iată că acesta vine sâmbătă. Propune-i să ieşiţi undeva şi vezi cum reacţionează. În cazul în care eşti deja implicat(ă) într-o relaţie, caută să faci ceva cu persoana iubită în acest weekend.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna în casa filozofiei de viaţă duminica aceasta, unii(ele) nativi(ele) ai(le) acestui semn pot simţi nevoi unor activităţi care le hrănesc spiritul. Le sunt recomandate pelerinajele la locuri sfinte sau retreat-urile care îi pot ajuta să se reconecteze la vocea interioară şi să găsească răspunsurile de care au nevoie.

Bani şi carieră

Ar putea fi nevoie ca sâmbăta aceasta să acorzi un împrumut unei persoane dragi din familie. Nu te deranjează perspectiva aceasta, dar nici nu te entuziasmează, dat fiind că nu poţi impune un termen-limită de înapoiere a sumei. Gândeşte-te cum ar fi cel mai bine să procedezi în situaţia dată.

Familie, preieteni şi cuplu

Orice excursie, la distanţă mai mică sau mai mare de casă, este favorizată de astrele duminica aceasta. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de o vizită mult aşteptată din partea unei rude dragi din străinătate sau la mare distanţă de casă. Revederea îţi va produce bucurie, dar şi nostalgie.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna traversează duminică casa trăirilor celor mai profunde, motiv pentru care finalul de weekend ar putea veni la pachet cu emoţii şi stări contradictorii, cel mai probabil în raport cu viaţa sentimentală şi evenimente recente care v-au avut drept actori principali pe tine şi cel drag. Se cer discuţii serioase.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să pregăteşti terenul pentru o viitoare colaborare sau îţi doreşti să cooptezi un anumit client, cea mai bună zi în care poţi să-i propui o discuţie informală pe această temă este cea de vineri. Astrele se aliniază în favoarea ta atunci şi duc la un deznodământ foarte favorabil.

Familie, prieteni şi cuplu

Spuneam că viaţa sentimentală ar putea sta pe un butoi cu praf de puşcă duminica aceasta. Încearcă să comunici mai mult cu partenerul şi încurajează-l să se deschidă mai mult în raport cu tine. În caz contrar, există riscul ca scânteile să producă o reacţie în lanţ care produce haos.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că tranzitul Lunii din casa sănătăţii de sâmbătă nu produce efecte negative pe acest plan, s-ar putea să sesizezi o sensibilitate aparte la stres şi presiune. Încearcă să te menajezi pe cât de mult poţi şi nu te încărca de prea multe activităţi care nu reprezintă o urgenţă.

Bani şi carieră

Cu Luna duminică în casa parteneriatelor de afaceri, se întrevede o zi în care poţi face primele demersuri în vederea stabilirii unor conexiuni cu persoane cu care ţi-ai dori să colaborezi. Fă-ţi bine lecţiile şi promovează-te cât de bine poţi pentru a le atrage atenţia şi a o ţine vie.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, Luna poposeşte în casa cuplului din horoscopul tău general, prilej numai bun să-ţi faci timp să stai mai mult cu partenerul. O activitate de final de weekend care să vă implice doar pe voi este tot ceea ce ai nevoie acum. Gândeşte-te ce i-ar plăcea să faceţi şi partenerului.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Dispui astăzi de o stare de spirit la înălţime, indusă poate de faptul că cineva special te face să simţi fluturaşi în stomac. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de unele alegere înţelepte pe planul sănătăţii care schimbă în bine tonusul şi nivelul de energie de care se bucură.

Bani şi carieră

Luna tranzitează duminica aceasta casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce ţi-ar putea trezi cheful să te ocupi de unele chestiuni gospodăreşti sau treburi de serviciu pe care le-ai adus cu tine acasă pentru weekend. Iată o oportunitate bună să îţi uşurezi începutul săptămânii viitoare printr-un avans în activităţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta este despre tine, partener şi copii. Dacă aceştia nu sunt în peisaj încă, petrece momente romantice alături de cei dragi. În caz contrar, ieşiţi în parc, mergeţi la ştrand sau daţi o fugă până la mare. Cei mici vor fi mai mult decât satisfăcuţi de o asemenea surpriză.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca sâmbăta aceasta să nu-ţi prea ardă de agitaţie, companii zgomotoase şi prea multă tevatură. Aşadar, decât să onorezi unele obligaţii doar pentru că trebuie, mai bine le reprogramezi pe o altă dată. Nu-ţi face bine să tragi prea tare de tine. Ai nevoie de odihnă, e clar.

Bani şi carieră

Cu Luna în casa hobby-urilor şi a copiilor duminica aceasta, s-ar putea ca mersul la mall să se soldeze cu mai multe cheltuieli decât te-ai aşteptat. Înainte să ieşi pe uşă, asigură-te că îţi setezi un buget fix din care nu ieşi orice s-ar întâmpla. Este important să fii organizat(ă).

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi tranzit selenar produce efecte şi pe plan sentimental, indiferent dacă eşti împreună cu cineva sau aştepţi să apară acel cineva special. În ambele cazuri poate fi vorba de surprize plăcute, deci arată-te deschis(ă) la experienţe noi. Altfel, reticenţa ta ar putea să te facă să pierzi aceste oportunităţi fericite.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele par să nu se preocupe săptămâna aceasta de acest aspect al vieţii tale, dar merită menţionat faptul că Luna trece duminică în casa familia, ceea ce te-ar putea face puţin nostalgic(ă) la adresa unor momente de familie. Caută să profiţi la maximum de clipele petrecute cu familia de origine.

Bani şi carieră

O zi bună să te concentrezi pe latura umană a activităţii tale profesionale este cea de duminică. Propune nişte activităţi de team-building care să vă ajute să vă cunoaşteţi mai bine. S-ar putea să fie cu atât mai savuroase dacă sunt ad-hoc şi nu implică prea multă organizare în prealabil.

Familie, prieteni şi cuplu

Cu Luna în casa familiei duminica aceasta, trebuie să te vezi neapărat cu cei dragi din familia de origine. Nu pentru că treci prin momente dificile, nu pentru că sunt ei la ananghie într-un fel sau altul, ci pentru că vă face bine să staţi laolaltă şi să depănaţi amintiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici