Video Meteo #azi 2 mai: Vremea va fi instabilă/ Averse însoţite de descărcări electrice şi temperaturi în uşoară creştere

Vremea va fi uşor instabilã, iar valorile termice vor fi în creştere uşoarã faţã de ziua precedentã devenind apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor, informează ANM.

127 afișări

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi uşor instabilã, iar valorile termice vor fi în creştere uşoarã faţã de ziua precedentã devenind apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în estul Transilvaniei şi 23 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade.

Cerul va fi temporar noros şi mai ales dupã-amiaza şi seara, local, îndeosebi în jumãtatea vesticã a ţãrii, se vor semnala averse însoţite de descãrcãri electrice. La munte, în general la altitudini de peste 2000 m, trecãtor vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-vestul ţãrii, la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, iar pe parcursul zilei trecãtor vor fi condiţii pentru ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimã va fi de 9...10 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici