Video METEO #azi 4 octombrie 2019: Temperaturi mai scăzute decât cele normale perioadei/ Ploi şi vânt cu intensificări

Vremea se va răci accentuat azi faţă de zilele precedente mai ales în sud şi est. Maximele termice vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, între 10 şi 18 grade Celsius, anunţă meteorologii.

556 afișări

ROMANIA, VINERI

VREME ÎN RĂCIRE ACCENTUATĂ ŞI PLOIOASĂ

Vremea se va răci accentuat azi faţă de zilele precedente mai ales în sud şi est. Maximele termice vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, între 10 şi 18 grade Celsius. Va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând vestul şi nord-vestul ţării unde cerul va fi variabil. În Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei cantităţile de apă pot fi însemnate şi se pot semnala şi descărcări electrice. Vântul va sufla cu putere în centru şi în zona extracarpatică.

ROMANIA, VINERI NOAPTEA

TEMPERATURI SCĂZUTE, PLOI LOCALE

La noapte, cerul va fi variabil şi sunt condiţii de ploi pe litoral, în centru şi în Moldova. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade Celsius. În depresiuni acestea vor fi chiar mai scăzute, spun meteorologii.

BUCURESTI

VREME RECE, PLOI ŞI VÂNT CU INTENSIFICĂRI

În Capitală, vremea va fi foarte rece azi, iar temperaturile vor fi cu 15 grade mai scăzute decât în zilele precedente. Cerul va fi noros, va ploua pe parcursul zilei şi la nopate, iar cantităţile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla cu intensificări pe parcursul ploilor. În week-end, vremea se menţine rece, cu maxime de până la 14 grade Celsius şi condiţii de ploi, mai ales în cursul zilei de duminică.

MUNTE

LAPOVIŢĂ ŞI NINSOARE LA ALTITUDINI

La munte, la altitudini mari, mai ales în Carpaţii Meridionali, vor apărea precipitaţiile mixte şi chiar ninsorile. Vântul va sufla cu intensificări pe creste. Maximele termice vor fi de 9-10 grade Celsius, iar noaptea va aduce temperaturi sub 0 grade.

TARA

VREME MAI RECE DECÂT NORMALUL PERIOADEI

În week-end, vremea se va păstra tot rece, cu temperaturi sub cele normale pentru începutul lunii octombrie, de până la 19 grade. Mâine, cerul va fi noros în vest, nord şi centru unde va ploua, iar la altitudine se va semnala lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, în sud-est şi sud-vest. Duminică va ploua în nord, centru şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 21 de grade celsius, iar cele minime între 2 şi 12 grade celsius, cu cele mai mici valori în nordul Moldovei. La altitudine, trecător se va semnala lapoviţă şi ninsoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici