Video METEO: Weekend cu vreme călduroasă în toată ţara şi caniculă în sud/ Temperaturile urcă până la 30 de grade Celsius

Prima zi de week-end aduce vreme călduroasă în toată ţara şi caniculă în regiunile sudice şi sud-vestice unde aerul va fi greu de respirat. Spre seară sunt condiţii de averse torenţiale şi descărcări electrice în nord şi la munte. Maxima zilei va ajunge la 37 de grade Celsius în Oltenia.

281 afișări

La noapte cerul va fi senin în aproape toată ţara iar şanse de precipitaţii sunt în sudul ţării şi la munte. Minimele termice se vor încadra între 11 grade în depresiunile din Transilvania şi 22 de grade Celsius în sudul ţării.

Duminică vremea rămâne caniculară la câmpie şi podiş, cu maxime de până la 37-38 de grade Celsius. Cerul va fi variabil iar în a doua parte a zilei sunt posibile ploi scurte cu descărcări electrice în nordul ţării şi la munte.

BUCUREŞTI

În Bucureşti soarele va străluci tot week-end-ul, la orele amiezii vremea va deveni caniculară, iar disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura aerului va ajunge la 35 de grade Celsius, iar nopţile vor fi călduroase cu minime de 18-20 de grade. Săptămâna care urmează va începe tot cu vreme caniculară şi cer senin.

LITORAL

Pentru litoral meteorologii prognozează vreme foarte frumoasă în acest week-end. Cerul va fi mai mult senin, iar maximele termice se vor încadra între 28 şi 30 de grade Celsius. Nopţile vor fi călduroase cu minime de 20 de grade Celsius.

PROGNOZĂ PENTRU URMĂTOARELE TREI ZILE

Canicula va persista şi la începutul săptămânii viitoare iar disconfortul termic rămâne ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar la munte spre seară devine noros şi este posibil să plouă în averse. Vântul va sufla slab şi moderat iar maximele se vor încadra între 29 şi 36 de grade Celsius.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici