VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

În această noapte, cerul va fi variabil în regiunile nordice şi nord-estice şi senin în restul teritoriului.

1555 afișări
Imaginea articolului VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

VREMEA în această noapte şi în zilele următoare. Prognoza în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

La noapte, cerul va fi senin, iar vântul slab. Temperatura minimã va fi de 4...5 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã în jurul a 2 grade.

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil în regiunile nordice şi nord-estice şi senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -5 grade în estul Transilvaniei şi în jurul a 9 grade în Dealurile de Vest. Se va produce brumã local în Transilvania şi izolat în Maramureş, precum şi în nordul Olteniei şi al Munteniei.

Luni

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã, exceptând nordul ţãrii, unde se va rãci, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros. Va ploua slab, ziua izolat în jumãtatea de est a ţãrii şi la munte, iar seara şi noaptea pe arii relativ restrânse în vest, centru şi sud.

La munte, iar spre sfârşitul intervalului posibil şi în Transilvania, vor fi precipitaţii slabe şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare.Vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în regiunile estice, sud-estice şi pe crestele montane, unde trecãtor vor fi rafale cuprinse în general între 45 şi 55 km/h. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei şi 24 de grade în Banat, Oltenia şi Muntenia, iar cele minime între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade în sud-vestul teritoriului. Izolat va fi brumã în Maramureş şi în Moldova.

Marţi

Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice şi centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între -4 şi 6 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã spre -8...-9 grade.

În vestul, centrul şi sudul ţãrii cerul va avea înnorãri şi mai ales ziua, pe arii restrânse în zonele joase de relief, vor fi precipitaţii slabe predominant sub formã de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. 

Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri mai ales în regiunile sudice, sud-estice, nord-vestice şi la munte, unde la rafalã se vor atinge viteze în general între 45 şi 55 km/h, iar noaptea, pe crestele Munţilor Banatului se vor depãşi 80...90 km/h. Local, spre sfârşitul intervalului, se va semnala brumã, îndeosebi în nordul, centrul şi estul teritoriului.

Miercuri

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiatã de normalul termic al perioadei. Vor fi înnorãri temporare în vestul şi sud-vestul ţãrii, unde izolat va ploua slab, iar în zona montanã aferentã pe suprafeţe mici se vor semnala precipitaţii mixte.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar noaptea, local, se va produce brumã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în vestul, în sud-vestul teritoriului şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între -7 grade în estul Transilvaniei şi 8 grade în Dealurile de Vest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici