600 DE ELEVI DIN SECTORUL 5 VOR BENEFICIA DE SPRIJIN FINANCIAR

600 DE ELEVI DIN SECTORUL 5 VOR BENEFICIA DE SPRIJIN FINANCIAR PRIN PROGRAMUL DE BURSE “EDUCAŢIE PENTRU VIITOR- Bursele Fundatiei Tinmar”

Primăria Sectorului 5, împreună cu Fundaţia Tinmar, lansează programul de burse „Educaţie pentru viitor- Bursele Fundatiei Tinmar”, program care are ca scop stimularea performanţei în educaţie.

Aproape 600 de elevi din Sectorul 5 vor avea acces la burse de merit oferite de Fundaţia Tinmar, în anul şcolar 2024, fiecare bursă dintre cele 600 însumând 100 euro/lună pentru activităţi educaţionale. Valoarea proiectului este de aproximativ 400.000 euro şi vizează elevi cu media notelor peste 9, 50.

În acest mod, elevii sunt sprijiniţi să-şi continue parcursul educaţional, să-şi descopere şi să-şi dezvolte abilităţile şi talentele individuale şi să aibă acces la oportunităţile pe care educaţia le oferă, conducând în cele din urmă la o societate mai echitabilă şi mai prosperă pentru toţi.

 

Comunicat furnizat si asumat de TINMAR ENERGY

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19263

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici