Liber la mese festive, dar atenţie la indigestii!

Începe sezonul meselor pline cu bunătăţi tradiţionale: sarmale, tobă, răcituri, cârnaţi, cozonaci. Din Ajunul Crăciunului până la Sfântul Ioan, în casele românilor se desfăşoară un adevărat maraton culinar de 14 zile.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=8884

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de GTS Solutions. MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

 

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici