Stadiul execuţiei lucrărilor în proiectul “Protecţia şi reabilitarea părţii sudice a litoralului românesc al Mării Negre în zona Municipiului Constanţa (Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru şi Tomis Sud) şi Eforie Nord”

Constanţa: în data de 07 Octombrie 2015, s-a finalizat etapa de înnisipare din cadrul proiectului de reabilitare a litoralului românesc al Mãrii Negre în zona Eforie Nord, una dintre cele mai dificile zone ale proiectului, dacã ne raportam la cantitatea de peste 1 milion mc de nisip.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=9956

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de Romair Consulting. MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici