A stat internat 62 de zile, a învins coronavirusul, dar coşmarul abia acum a venit: factură de 1,1 milioane de dolari pentru tratament / ”Mă simt vinovat că trăiesc”

  • Bărbatul în vârstă de 70 de ani a primit o factură uriaşă, de 181 de pagini.
  • Datorează 1,1 milioane de dolari pentru tratamentul primit împotriva coronavirusului
19679 afișări
Imaginea articolului A stat internat 62 de zile, a învins coronavirusul, dar coşmarul abia acum a venit: factură de 1,1 milioane de dolari pentru tratament / ”Mă simt vinovat că trăiesc”

sursa foto: seattletimes.com

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Seattle a trecut cu bine peste coşmarul îmbolnăvirii cu noul coronavirus, însă adevăratul coşmar a venit abia după ce a fost externat.
 
Michael Flor a învins boala şi a trecut cu bine prin pandemie după ce a stat internat 62 de zile. Când a ajuns acasă, bărbatul în vârstă de 70 de ani a primit o factură uriaşă, de 181 de pagini.
 
Flor era înştiinţat că trebuie să plătească 1,1 milioane de dolari, sumă datorată în schimbul tratamentului primit cât timp a fost sub îngrijirea medicilor, informează FoxNews. Flor trebuie să achite 400.000 de dolari pentru cele 42 de zile cât a fost internat la ATI, în secţia de Terapie Intensivă. Alţi 100.000 de dolari ar fi în contul tratamentului pentru inimă, plămâni şi rinichi, organele afectate de virus, iar 82.000 de dolari ar fi ”factura” pentru cele 29 de zile în care a respirat doar cu ajutorul unui ventilator.
 
Bărbatul are şanse mari să nu plătească suma de 1,1 milioane de dolari pentru că, potrivit legii, tratamentul împotriva noului coronavirus este gratuit în Statele Unite ale Americii. Totuşi, dacă va trebui să plătească, nu va achita întreaga sumă pentru că asigurarea medicală acoperă o mare parte.
 
Flor spune acum că se simte vinovat că a supravieţuit. ”Mă simt vinovat că trăiesc. De ce merit eu toate astea?”, a declarat Michael Flor pentru Seattle Times.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici