Anthony Fauci dă veşti bune în pandemie: „Suntem pe drumul cel bun. Ne salvăm cu trei doze de vaccin”

Anthony Fauci anunţă veşti bune în pandemie, din biroul de şef al Institutului Naţional de Alergie şi Boli Infecţioase al SUA.

1463 afișări
Imaginea articolului Anthony Fauci dă veşti bune în pandemie: „Suntem pe drumul cel bun. Ne salvăm cu trei doze de vaccin”

Anthony Fauci dă veşti bune în pandemie: „Suntem pe drumul cel bun. Ne salvăm cu trei doze de vaccin”

Consilierul imunolog al preşedintelui SUA mai spune: „Suntem gata să reacţionăm în cazul unor noi variante”.

El speră că tot mai mulţi se vor imuniza cu ser pus la dispoziţie de autorităţi: „Cu un număr mai mare de vaccinaţi, ar fi mai uşor să revenim la normal”.

Ştirile oferite din inima Americii despre pandemie conţin, pentru prima dată, un optimism prudent.

Numărul de spitalizări este în scădere în SUA. Varianta Omicron afectează 200.000 de persoane pe zi, faţă de 890.000, pe 13 ianuarie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici