Bărbat izolat la domiciliu, dus la spitalul din Târgu Mureş, cu febră şi tuse. A fost transportat de un echipaj SMURD | FOTO

Un bărbat care era izolat la domiciliu a fost sâmbătă transportat de un echipaj SMURD la Clinica de Boli Infecţioase din Târgu Mureş, după ce a prezentat simptome respiratorii.

2059 afișări
Imaginea articolului Bărbat izolat la domiciliu, dus la spitalul din Târgu Mureş, cu febră şi tuse. A fost transportat de un echipaj SMURD | FOTO

Bărbat izolat la domiciliu, dus la spitalul din Târgu Mureş, cu febră şi tuse. A fost transportat de un echipaj SMURD

Pacientul era în izolare la domiciliu de trei zile, după ce revenise din Italia.

„În cursul zilei de astăzi (sâmbătă-n.r.) a prezentat simptome respiratorii, febră, tuse, şi a fost transportat cu un echipaj ISU la Clinica de Boli Infecţioase, unde va primi tratament, iar probe recoltate de la el vor fi trimise la Cluj pentru analize”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iuliu Moldovan, directorul DSP Mureş.

Potrivit acestuia, bărbatula fost transportat, conform protocolului, cu o Ambulanţă SMURD, cu izoleta, iar angajaţii ISU au purtat tot de echipamentul de protecţie necesar în astfel de cazuri.

Directorul DSP Mureş susţine că analizele vor fi gata mâine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici