Barurile, restaurantele şi magazinele neesenţiale din Franţa vor fi închise. Măsurile luate de premierul francez în lupta contra coronavirusului

Premierul francez a dispus închiderea, de duminică, a tuturor barurilor, restaurantelor şi magazinelor neesenţiale din toată ţara, în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

2592 afișări
Imaginea articolului Barurile, restaurantele şi magazinele neesenţiale din Franţa vor fi închise. Măsurile luate de premierul francez în lupta contra coronavirusului

Barurile, restaurantele şi magazinele neesenţiale din Franţa vor fi închise. Măsurile luate de premierul francez în lupta contra coronavirusului

Premierul francez a ordonat duminică tuturor barurilor, restaurantelor şi magazinelor neesenţiale să se închidă în toată ţara în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Edouard Philippe a făcut anunţul sâmbătă seara. „Obiectivul nostru este să vă protejăm. Sunt conştient de efortul şi sacrificiile pe care vi le solicităm ", a spus el.

„Am încredere că francezii pot înţelege gravitatea situaţiei”, a spus Philippe.

Premierul francez a spus că sfatul majorităţii specialiştilor a fost că guvernul ar trebui să intensifice măsurile restrictive, pentru a încetini epidemia.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 4.499, de la 3.661 vineri, iar numărul deceselor s-a majorat cu 12, la 91, conform Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici