Bulgaria raportează primul deces în urma infecţiei cu noul coronavirus

  • O femeie de 66 de ani din Bulgaria a decedat, miercuri, din cauza noului coronavirus, au anunţat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, citate de Reuters.
  • Acesta este primul deces înregistrat în ţară.
  • Primele două cazuri de infectare în Bulgaria au fost anunţate duminică.
2327 afișări
Imaginea articolului Bulgaria raportează primul deces în urma infecţiei cu noul coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Femeia fusese internată, marţi, la spitalul de urgenţă din Sofia cu pneumonie severă. Ea era al şasea caz confirmat în Bulgaria.

Primele două cazuri de infectare în Bulgaria cu noul COVID-19 au fost anunţate, duminică.

Acestea au fost un bărbat de 27 de ani din Pleven şi o femeie în vârstă de 75 de ani din Gabrovo, anunţă agenţia de presă bulgară, BTA. Cele două persoane nu au călătorit în zone afectate de epidemia de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici