Cadre medicale scuipate de o pacientă cu Covid-19, la Spitatul din Deva. Mesajul disperat, postat de un medic

Mai multe cadre medicale au fost scuipate de o pacientă infectată cu coronavirus, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

5017 afișări
Imaginea articolului Cadre medicale scuipate de o pacientă cu Covid-19, la Spitatul din Deva. Mesajul disperat, postat de un medic

Medicul Bianca Glodean a relatat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, cazul şi a transmis un mesaj ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, venit la Deva.


Domnule ministru,

Din pacate izolarea impusa din cauza ca am fost scuipata de catre o pacienta in sevraj, covid+, care a devenit violenta in cursul serviciului meu de garda la cardiologie, ma impiedica sa fiu in spital in cursul vizitei dvs.

Fiind insa vicepresedinte al sindicatului medicilor din spitalul nostru, doresc sa dau glas ingrijorarii corpului medical in ceea ce priveste programul de lucru care va fi adoptat de acum inainte in institutie si sa pledez pentru functionarea in program normal de garzi sau ture a 8/6 ore.

IN NUMELE COMUNITATII JUDETULUI HUNEDOARA, DORESC INSA SA VA ROG SA REPUNETI SJU DEVA PE LISTA SPITALELOR NONCOVID. Stim cu totii ca s a facut o greseala regretabila. Nu mai conteaza de catre cine si de ce. DUMNEAVOASTRA VA STA INSA IN PUTERE SA O REPARATI.

Nu e in regula sa stea in SJU Deva internati o gramada de pacienti asimptomatici cu o analiza biologica pozitiva, in timp ce alti cetateni sa si piarda viata in iuresul haosului creat in sistemul sanitar hunedorean.

Si vorbesc de cazuri reale de care am cunostinta.Niciun alt spital din judet nu are capacitatea de a prelua si trata aceste cazuri grave noncovid ( toata patologia critica a judetului).
FACETI IN ASA FEL INCAT SA NE RECAPATAM CU TOTII INCREDEREA CA UN OM INTELIGENT SI DETERMINAT, IMPLICAT, AFLAT INTR O DEMNITATE PUBLICA ATAT DE IMPORTANTA, POATE FACE DIFERENTA PT ZECI SAU CHIAR SUTE DE MII DE VIETI.

Din partea atat a comunitatii cat si a corpului medical, se cuvine sa va mai atrag atentia ca este momentul sa nu mai numiti la conducrea spitalului judetean oameni dezinteresati de conceptele de sanatate publica si management sanitar,slabi profesional din toate punctele de vedere, deoarece cu concursul acestora a devenit Deva un spital fara circuite epidemiologice, fara aparatura necesara serviciilor medicale de calitate inalta , cu datorii semnificative financiare si fara echipamente si medicatie livrate la timp la inceputul acestei pandemii.

DOMNULE MINISTRU, AVETI CURAJUL SA FITI PRIMUL DINTRE DOCTORI SI DINTRE MINISTRI CARE FACE DIFERENTA LA NIVELUL SANATATII PUBLICE! CORPUL MEDICAL DIN TOATA TARA VA VA URMA!”
a scris pe Facebook Bianca Glodean.

Sursă foto: Facebook/Bianca Glodean
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici