Nepoata lui Martin Luther King participă la conferinţa conservatorilor şi suveraniştilor din capitală

  • Nepoata lui Martin Luther King participă la conferinţa conservatorilor şi suveraniştilor de la Bucureşti.
  • Evenimentul intitulat Make Europe Great Again este organizat de un institut apropiat de AUR.
  • Mai mulţi politicieni controversaţi din Europa au fost invitaţi de organizatori.
348 afișări
Imaginea articolului Nepoata lui Martin Luther King participă la conferinţa conservatorilor şi suveraniştilor din capitală

Sursa foto: Facebook

Alveda King, nepoata lui Martin Luther King, participă la conferinţa conservatorilor şi suveraniştilor.

„Onoraţi să o avem invitată pe Alveda King, nepoata lui Martin Luther King, la conferinţa Make Europe Great Again”, a transmis preşedintele AUR, George Simion, pe Facebook.

În cadrul conferinţei, liderii AUR George Simion şi Claudiu Târziu au ţinut discursuri.

Conferinţa Make Europe Great Again (Mega) 2024 se desfăşoară sâmbătă şi duminică la Bucureşti şi este organizată de Institutul Conservator „Mihai Eminescu”. Evenimentul este descris de organizatori drept „cea mai mare conferinţă conservatoare” din România. Pe lista invitaţilor sunt politicieni din Europa şi SUA de extrema dreaptă, eurosceptici, şi susţinători ai teoriilor conspiraţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici