Caz de COVID-19 la Serviciului de Permise Olt. Activitatea a fost suspendată

  • Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt a fost suspendată temporar
  • Un angajat a fost declarat suspect de COVID şi internat în spital la Slatina, anunţă Prefectura Olt.
426 afișări
Imaginea articolului Caz de COVID-19 la Serviciului de Permise Olt. Activitatea a fost suspendată

Caz de COVID-19 la Serviciului de Permise Olt. Activitatea a fost suspendată

Potrivit Prefecturii Olt, decizia de suspendare a activităţii Serviciului de Permise a fost luată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei COVID-19.

„Se dezinfectează imediat spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum şi a spaţiilor comune - holuri, scări. Activitatea Serviciului va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului COVID-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de DSP Olt”, arată Prefectura.

La nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt au fost luate mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, încă de la instituirea stării de urgenţă.

Astfel, toţi angajaţii poartă mască de protecţie, sunt testaţi privind temperatura corporală, iar persoanele care se prezintă la ghişeele serviciului au programare, accesul acestora fiind permis doar cu testarea temperaturii corporale şi portul măştii de protecţie.

De asemenea, are loc dezinfecţia periodică a incintei, iar la ghişee au fost instalate paravane de protecţie din plexiglas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici