Ciudatul caz 200 | A decedat la o săptămână de la internare şi nu suferea de alte acţiuni

Numărul deceselor provocate de coronavirus pe teritoriul României creşte de la o zi la alta. Dacă bilanţul zilei de ieri s-a oprit la 197, în primele ore ale dimineţii de astăzi numărul celor decedaţi a ajuns la 205.

7012 afișări
Imaginea articolului Ciudatul caz 200 | A decedat la o săptămână de la internare şi nu suferea de alte acţiuni

Ciudatul caz 200 | A decedat la o săptămână de la internare şi nu suferea de alte acţiuni

Unul dintre cazurile raportate în această dimineaţă iese în evidenţă. Este vorba de cazul cu numărul 200, o femeie în vârstă de 38 de ani din judeţul Constanţa. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, femeia nu suferea de alte afecţiuni. Cea mai tânără victimă este tot o femeie, din Iaşi, în vârstă de 27 de ani, dar care suferea şi de alte afecţiuni.
 
Femeia a avut primele simptome pe 23 martie şi a fost internată pe 31 martie, la Spitalul de Boli Infecţioase. A fost confirmată pozitiv pe 1 aprilie şi a decedat în cursul zilei de ieri.
 
Decesul tinerei din Constanţa a fost raportat la câteva ore după decesul unui bărbat din Suceava care, de asemenea, nu prezenta alte afecţiuni. Bărbatul în vârstă de 53 de ani era ambulanţier în cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava şi a devenit prima victimă a epidemiei în rândul personalului medical din România.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici