Coronavirus în lume LIVE UPDATE 12 iunie: India a depăşit Marea Britanie. Locul 4 în lume la numărul de cazuri

  • Oficiali UE: Europa ar putea fi lovită de al doilea val de COVID-19, după protestele numeroase
  • Bilanţul epidemic a ajuns la 34.167 de morţi în Italia / În total, 236.142 de cazuri de coronavirus
  • COVID-19 în lume. Ce ţări europene îşi vor redeschide graniţele luna aceasta
2348 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 12 iunie: India a depăşit Marea Britanie. Locul 4 în lume la numărul de cazuri
Avertisment OMS: Rată accelerată a infectării cu coronavirus pe un întreg continent. Ating 100.000 de noi cazuri de 5 ori mai repede
 
Avertisment OMS. Creşte numărul de cazuri de coronavirus în Africa. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat că ritmul de răspândire a virusului SARS-CoV-2 e tot mai rapid. Continentul a depăşit 200.000 de cazuri la începutul acestei săptămâni.
 
COVID-19: India a depăşit Marea Britanie. Locul 4 în lume la numărul de cazuri 
 
Numărul cazurilor de Covid-19 din India l-a depăşit pe cel din Marea Britanie. Astfel, India a ajuns pe locul 4 în topul ţărilor grav afectate de coronavirus, potrivit datelor publicate vineri de Ministerului Sănătăţii din India. Conform cifrelor, India a înregistrat până acum 295.772 de cazuri şi este depăşită doar de SUA, Brazilia şi Rusia.
 
Oficiali UE: Europa ar putea fi lovită de al doilea val de COVID-19, după protestele numeroase
 
Europa s-ar putea confrunta cu o creştere a infecţiilor cu COVID-19 în săptămânile următoare după protestele masive de pe continent în ultimele zile, au declarat joi oficiali şi experţi ai Uniunii Europene, relatează Reuters.
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 34.167 de morţi în Italia / În total, 236.142 de cazuri de coronavirus
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.167 de morţi în Italia, cu 53 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 236.000.
 
COVID-19 în lume. Ce ţări europene îşi vor redeschide graniţele luna aceasta
 
Mai multe ţări europene încep să îşi redeschidă graniţele. Germania şi Austria, primele state care iau această măsură. Şi Spania se redeschide, pe 1 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici