COVID-19. În câte localităţi din România a fost depăşită rata de infectare de 3 la mia de locuitori

  • Rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori în 255 de localităţi.
  • 22 de municipii şi 15 oraşe din România au trecut de pragul de 3 la rata de incidenţă a cazurilor de coronavirus la mia de locuitori.
  • Între acestea se regăsesc Bucureşti, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bacău, Reşiţa, Sfântu Gheorghe, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Mureş, Zalău, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, a spus la Digi24 secretarului de stat Raed Arafat.
12774 afișări
Imaginea articolului COVID-19. În câte localităţi din România a fost depăşită rata de infectare de 3 la mia de locuitori

COVID-19. În câte localităţi din România a fost depăşită rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Arafat a spus marţi seară, la Digi 24, că 615 localităţi din România au o incidenţă între 1,5 şi 3 la mia de locuitori. Între acestea, sunt 44 de municipii şi 50 de oraşe.

De asemenea, în 255 de localităţi din România a fost depăşită rata de incidenţă de 3 la mie, a spus Raed Arafat. El a precizat că 22 de municipii şi 15 oraşe au rata de incidenţă peste 3 la mie.

În momentul în care o localitate trece de pragul de 3 rată de incidenţă se impun măsuri pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

  • masca devine obligatorie în toate spaţiile deschise
  • şcolile trec în scenariul 3
  • se închide activitatea în interior a restaurantelor şi cafenelelor
  • se opresc activităţile de jocuri de noroc
  • se închid pentru public cinematografele şi instituţiile de cultură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici